Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

DS Smith teki pakkaukset apukeräykseen

20.11.2023 08:00Uutiset » Pakkaukset
Vuoden 2023 hyväntekeväisyystapahtumassa lahjoitettavat tuotteet kuljetetaan koteihin kierrätettävissä pahvipakkauksissa. Kuva: DS Smith.

Suomen suurin auttamisen tapahtuma #1000tekoa kerää yhteen hyvää tekeviä yrityksiä ja ihmisiä jakamaan konkreettista apua sitä tarvitseville ihmisille. DS Smith osallistuu tapahtumaan lahjoittamalla suunnittelemansa ja valmistamansa pahvipakkaukset, joissa apu voidaan kantaa sitä tarvitsevien koteihin.

Aputapahtuman järjestää 25. marraskuuta 2023 Helsingin Kaapelitehtaalla auttamisen tori Commu, Kaapelitehdas ja Vastuullinen lahjoittaminen ry yhteistyössä useiden suomalaisten yritysten ja yhdistysten kanssa.

Tapahtumassa tuotteiden keräilyyn ja niiden koteihin kuljettamista varten käytettävät aaltopahvipakkaukset on suunniteltu DS Smithin suomalaisten suunnittelijoiden toimesta Commun toiveiden mukaisesti. Ne on valmistettu DS Smithin ammattilaisten tekeminä Suomessa Tampereen ja Nummelan tehtailla.

Pakkauksille on mietitty myös jatkokäyttöä esimerkiksi kodin tavaroiden säilytyksessä. Pakkauksen kyljessä on myös sanasokkelotehtävä.

Array
Share: