Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

DS Smith tekee Suomessa isot koneinvestoinnit

17.4.2023 09:02Uutiset » Pakkaukset
DS Smithin Tampereen tehdas Lielahdessa. Kuva: DS Smith.

DS Smith jatkaa tuotannollisen tekemisensä vahvistamista Suomessa ja Pirkanmaalla investoimalla yli 10 miljoonaa euroa koneisiin ja laitteisiin vuoden 2024 loppuun mennessä. Investointien myötä yhtiö voi tarjota asiakkailleen uudenlaisia pakkauksia mm. verkkokauppaan kotimaassa valmistettuna.

Uudet koneet vaikuttavat tiedotteen mukaan positiivisesti DS Smithin kykyyn vastata kotimaisen pakkaavan teollisuuden tarpeisiin ja samalla huomioivat kestävän kehityksen sekä työturvallisuuden vaatimukset.

DS Smith investoi Suomen tehtaille sijoitettaviin koneisiin ja laitteisiin yli 10 miljoonaa euroa. Tampereen Lielahdessa, Nummelassa, Pirkkalassa ja Iissä oleville tehtaille tullaan asentamaan uusia tuotantokoneita ja -laitteita.

DS Smithin investoinnit Suomeen perustuvat yhtiön arvioon kasvumahdollisuuksista ja asiakkaiden tahtotilasta panostaa kiertotalouden mukaisiin pakkauksiin osaavan kumppanin kanssa.

– Tämä nyt julkaistu investointi on osa systemaattista investointiohjelmaamme, jota teemme pitkällä aikajänteellä. Hankittavat koneet ja laitteet varmistavat, että voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Investointiemme avulla laajennamme tarjontaamme ja lisäämme kyvykkyyttämme auttaa Suomessa toimivia yrityksiä heidän liiketoiminnassaan, sanoo DS Smith Suomen toimitusjohtaja Ari Viinikkala.

DS Smith teki ison investoinnin viimeksi maaliskuussa avaamalla uuden tuotantoyksikön Pirkkalaan. Yhtiöllä on tehdastoimintaa Tampereen, Pirkkalan, Nummelan ja Iin lisäksi Kuopiossa ja Akaan Viialassa, sekä myyntikonttori Raisiossa. DS Smith työllistää Suomessa suoraan noin 330 henkilöä, ja välillisesti tätäkin enemmän. DS Smith kertoo olevansa Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja.

Array
Share: