Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Antalis osti pakkausten valmistajan Italiasta

6.2.2024 08:00Uutiset » Pakkaukset

Antalis-konserni on ostanut italialaisen Tecnoprimafin, joka on erikoistunut puupakkausten ja korroosionestoratkaisujen valmistukseen ja jakeluun teollisuusasiakkaille.

Vuonna 2023 Tecnoprimafin konsolidoitu liikevaihto oli 26 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 80 työntekijää. Tecnoprimaf toimii viidessä toimipisteessä Italiassa ja päätoiminnot ovat Modenassa.

Vuonna 1988 perustettu Tecnoprimaf on erikoistunut suojaavien teollisten pakkausratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen. Se on kehittänyt ainutlaatuista ja erityistä asiantuntemusta eri aloilla yli 30 vuoden ajan keskittyen puupakkauksiin ja korroosionestoratkaisuihin tunnetulla VCI Force -brändillään. Tämän yritysoston ansiosta Antaliksesta tulee markkinajohtaja räätälöityjen pakkausratkaisujen alalla Italiassa.

Antalis jatkaa yritysostolla laajentumistaan pakkausmarkkinoilla sen jälkeen, kun se vuoden alussa osti ensin portugalilaisen markkinajohtajan 100 Metros yrityksen ja sen jälkeen allekirjoitti sitovan sopimuksen Pakella Groupin ostamisesta Latviassa, Liettuassa ja Virossa.

Array
Share: