Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Antalis-konserni laajentuu pakkausmarkkinoilla

14.8.2023 14:10Uutiset » Pakkaukset
Antalis laajentaa toimintaansa pakkausmateriaalien ja laitteiden toimittajana. Kuva: Antalis.

Antalis on ostanut Lovepac Groupin, joka on tiedotteen mukaan markkinajohtaja räätälöityjen suojaavien pakkausten alalla Kanadassa. Yrityksellä on kaksi toimipistettä Kanadan Québecissä ja yksi Meksikossa. Konserni on myös laajentanut toimintaansa Euroopan pakkausmarkkinoilla.

Vuonna 2002 perustettu Lovepac toimii räätälöityjen teollisuuspakkaustuotteiden (aaltopahvilaatikot, suojaavat materiaalit sekä räätälöidyt puulaatikot ja kuormalavat) suunnittelussa ja valmistuksessa. Antalis on jo vakiinnuttanut asemansa Latinalaisessa Amerikassa ja jatkaa nyt läsnäolonsa laajentamista Pohjois-Amerikan pakkausmarkkinoilla.

Konserni on laajentanut pakkausalaansa myös Euroopassa. Antalis osti Gosuman Espanjasta huhtikuussa. Vuonna 2022 konserni osti saksalaisen BB Pack Groupin ja espanjalaisen Cohal Groupin.

Antalis-konserni on myös vahvistanut markkina-asemaansa visuaalisen viestinnän markkinoilla Itä-Euroopassa. Konserni teki huhtikuussa sopimuksen puolalaisen Integart Group -yhtiön ostamista. Integart on suurkuvatuotteiden ja laitteiden toimittaja, joka toimii Puolan lisäksi Tsekin Tasavallassa ja Slovakiassa.

Array
Share: