Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Amazon siirtyi kokonaan kierrätettäviin pakkauksiin

21.11.2023 08:00Uutiset » Pakkaukset
Amazon pyrkii pakkaamaan kaikki lähetykset mahdollisimman pieneen, kierrätettävään pakkaukseen. Kuva: Amazon.

Amazon on tiedottanut, että kaikki sen kuljetuspakkaukset Euroopassa on nyt tehty kierrätettävästä materiaalista. Tähän sisältyvät myös Amazonin myymät kolmansien osapuolten tuotteet, jos osapuoli käyttää Amazonin FBA-toimitusjärjestelmää.

Amazon toimittaa nyt Euroopassa kaikki tuotteet joustavissa paperipakkauksissa, kartonkikoteloissa ja aaltopahvipakkauksissa. Ne ovat kaikki kierrätettäviä materiaaleja. Lisäksi Amazon kertoo, että se on pystynyt kasvattamaan 50 % sellaisten tuotteiden määrää, joissa ei ole tarvittu lisäksi Amazonin kuljetuspakkausta.

Amazon laskee, että yhtiö on vuoden 2019 jälkeen korvannut pakkausuudistusten kautta yli miljardi kertakäyttöistä muovipakkausta Euroopassa kierrätettävillä pakkauksilla.

Amazon tekee myös työtä toimittajiensa kanssa pakkausten pienentämiseksi, keventämiseksi ja yksinkertaistamiseksi. Kokeiltavana on esimerkiksi automaattinen paperipakkauksia tekevä kone, joka tekee juuri sopivan kokoisen pakkauksen reaaliajassa rullatavarasta tuotteelle, ja sulkee sen kuumasaumaamalla. Toinen pakkaamista vähentävä askel on brändien rohkaiseminen toimittamaan tuotteet verkkokauppaan alkuperäisessä, kuljetuksen kestävässä pakkauksessa.

Array
Share: