Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Uusi ohjelmisto kerää työt työnkulkuun

14.2.2023 08:00Uutiset » Ohjelmistot
Ricohin uusi TotalFlow Producer -ohjelmisto auttaa töiden vastaanotossa ja tuotantoon siirrossa. Kuva: Ricoh.

Ricoh on kehittänyt ohjelmiston painotöiden vastaanottamiseen ja sujuvaan siirtämiseen tuotantoon. Ricoh TotalFlow Producer -ohjelmistolla otetaan vastaan eri kanavista tulevat työt ja suoritetaan niiden esitarkastus. Ohjelmisto on ensi kertaa esillä Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa.

Ohjelmisto ottaa automaattisesti vastaan työt esimerkiksi sähköpostista, verkkokaupasta ja tiedostojen siirto-ohjelmista. Työt läpikäydään tarkastustoiminnolla, joka auttaa painopalvelujen tarjoajaa eliminoimaan aineiston virheitä jo tässä vaiheessa. Työt siirtyvät vastaanottoportaalille, jossa töiden tilannetta voidaan seurata.

TotalFlow Producer on pilvipalvelu, ja Ricohin mukaan täysin laiteriippumaton. Sen vapaa kokeilukäyttö alkaa kesällä 2023. Ohjelmisto on saatavilla vuosilisenssillä.

Ricoh esittelee tapahtumassa myös kahta laiteriippumatonta ohjelmistoa. Ricoh Supervisor kerää operatiivista dataa tuotannosta ja visualisoi sitä selaimella toimiviksi näytöiksi. Datan avulla voidaan optimoida laitteiden käyttöä ja töiden läpimenoa.

Tuotantotulostimille tarkoitettu Ricoh ProcessDirector on väline datalla toimivien työnkulkuprosessien automatisointiin. Hunkeler-tapahtumassa esitellään myös Supervisor-ohjelman integraatiota Hunkelerin viimeistelylaitteiden kanssa

Share: