Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Työnkulkuohjelmisto Arkitex uudistui

22.11.2023 08:42Uutiset » Ohjelmistot
Arkitex-ohjelmistoa on käytetty sanomalehtipainoissa jo 20 vuotta työnkulkuohjelmistona. Kuva: ECO3.

Painoalan prepress-ratkaisuja toimittava ECO3-yhtiöt on uudistanut Arkitex Production -ohjelmistoaan. Uusi versio 6.0 mahdollistaa ohjelmiston käytön pienemmissä painotaloissa kokonaan pilvipalvelun kautta. Uudessa ohjelmistossa viedään myös pidemmälle integraatio kolmansien osapuolien järjestelmien kanssa.

Arkitex-ohjelmistoa on käytetty sanomalehtipainoissa jo 20 vuotta ja se on tiedotteen mukaan johtava lehtikustantajien käyttämä työnkulkujärjestelmä. Ohjelmiston avulla voidaan yhdistää monia toimintoja tuotantoprosessin täyden tehokkuuden saavuttamiseksi.

– Osoittaa Arkitexin kestävää vahvuutta, että se on käytetyin työnkulkuohjelmisto sanomalehtien painamisessa. Tämän modulaarisen ja skaalautuvan ohjelmiston avulla tuotetaan satojatuhansia sivuja globaalisti päivittäin, sanoo Andy Grant, joka on ECO3:n globaali ohjelmistojohtaja.

Työnkulkuja ja integraatiota optimoidaan uudessa versiossa siten että se sisältää nyt myös Arkitex Portalin ja Arktitex Courierin, joita on käytetty yhteydenpitoon ja sivujen siirtoon asiakkaiden ja painon välillä.

Array
Share: