Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

MultiPress-ohjelmistoille uusi edustaja Pohjoismaihin

9.2.2023 09:14Uutiset » Ohjelmistot
NIZE Equipmentin toimitusjohtaja Lars Nikolajsen (vasemmalla) ja Datalinen kansainvälisen liiketoiminnan kehittäjä Robert Hartman Norjan Sign & Print tapahtumassa. Kuva: NIZE Equipment.

Ohjelmistojen toimittaja Dataline laajentaa MultiPress-kumppaniverkostoaan. Tanskalainen NIZE Equipment -yritys ryhtyy edustamaan tätä painoalan MIS/ERP-ohjelmistoa Pohjoismaissa ja Baltian maissa. MultiPress-ohjelmistoa käyttävät mm. monet suurkuvaa tuottavat painotalot.

– On tärkeä strateginen valinta sisällyttää yritysohjelmistot ja työnkulku portfolioomme. Tehokas yritysohjelmisto on se liima, joka pitää printtimedian yrityksen koossa, sanoo Lars Nikolajsen, NIZE:n toimitusjohtaja.

MultiPressiä käyttää tiedotteen mukaan yli 1 000 painoalan yritystä. Kumppanuus NIZE:n kanssa on kaivattu laajennus ohjelmiston kumppaniverkostolle, kertoo Datalinen toimitusjohtaja Dirk Deroo. NIZE tulee olemaan ohjelmiston Certified MultiPress Encouraging Promotor.

– Dataline on toiminut menestyksekkäästi useiden vuosien ajan pohjoismaisessa painoteollisuudessa. Yrityksemme on aiemmin toteuttanut MultiPress-toimituksia Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Tiedämme, että myös tämän alueen painotuotantoyritykset ovat kovassa paineessa ja niiden hallinto- ja tuotantoprosessien on oltava mahdollisimman automatisoituja, Deroo sanoo.

NIZE Equipment on tanskalainen yritys, joka on erikoistunut ammattitulostimien, leikkureiden sekä ohjelmistojen myyntiin ja huoltoon kaikkialla Pohjoismaissa. Yrityksen edustamia tuotemerkkejä ovat mm. SwissQprint, Caldera ja Enfocus.

Array
Share: