Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Leikkausohjelma hakee automallin tiedot verkosta

15.11.2023 08:37Uutiset » Ohjelmistot
Hexiksen Matmak-ohjelmisto esiteltiin ensi kertaa Fespa-messuilla toukokuussa 2023. Kuva: Signprint.se

Tulostuskalvoja tarjoava Hexis-yhtiö on kehittänyt helppokäyttöisen leikkausohjelman ajoneuvojen yliteippaukseen. Matmak-ohjelmisto hakee ajoneuvon tietojen perusteella leikkausmallin verkkopalvelusta. Malli voidaan siirtää suoraan leikkurille, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Ohjelman käyttäjä valitsee mallin Matmakin tietokannasta, joka sisältää kaikkien uusimpien automallien tiedot jatkuvasti päivitettynä. Ohjelmistoon voidaan ladata koko auton tai vain sen osan yliteippauksen tiedot. Ohjelmistoa esiteltiin Fespa-messuilla keväällä, ja nyt se on yleisesti saatavilla Pohjoismaissa.

Ohjelmistossa on virtuaalinen plotteri, jonka avulla voidaan visualisoida leikkauksen tapahtuminen. Ohjelmisto sopii itsekiinnittyvien precut PPF-kalvojen leikkaamiseen.

Signcom Oy:n toimitusjohtaja Samuli Vuorenhela sanoo Hexiksen ohjelman olevan uraa uurtava innovaatio. Hexis ei myy ohjelmistoa suoraan, vaan sitä tekee ohjelmistoa varten perustettu Matmak-yhtiö. Ohjelmistoa voivat käyttää kaikkien brändien käyttäjät. Hexis Bodyfencen käyttäjät saavat kuitenkin ohjelmiston kuukausimaksusta tuntuvan alennuksen.

Array
Share: