Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Kongsberg ja Caldera helpottavat automaatiota

19.5.2023 07:19Uutiset » Ohjelmistot
Kongsbergin iPC-konsoli ja Calderan RIP-ohjelmisto toimivat nyt yhdessä saumattomasti. Kuva: Kongsberg.

Leikkurien valmistaja Kongsberg ja ohjelmistotalo Caldera integroivat järjestelmiään siten, että tiedostojen valmistelu ja tuotannon automatisointi helpottuvat. Kongsbergin iPC-konsoli ja Calderan RIP-ohjelmisto toimivat nyt yhdessä saumattomasti.

Kongsberg julkisti äskettäin uuden 2.6 version iPC-konsolistaan (i-cut Production Console). Se on kehitetty helpottamaan digitaalisten leikkuujärjestelmien käyttöä. Ohjelmisto on integroitu Calderan RIP-ohjelmiston GrandCutServer-moduulin kanssa. Calderan ohjelmisto sisältää värien hallinnan sekä kuvien prosessoinnin ratkaisut suurkuvalaitteilla.

Tuotannon automatisointia edistävä ratkaisu helpottaa tiedotteen mukaan materiaalien ja työkalujen asetusten valintaa ja vakauttaa toimintaa. Se vähentää töiden esivalmistelun aikaa.

Calderan uusi RIP-versio julkaistu

Calderan on julkaisut 9.5. uuden version 16.2 CalderaRIP-ohjelmistostaan. Päivityksen mukana tulee muun muassa neljä uutta ominaisuutta CalderaCare käyttäjille. Ohjelmassa voidaan mm. käyttää suoraan uusimpia Pantone Solid Coated V5 ja Solid Uncoated V5 värejä.

Ohjelmiston avulla voidaan säästää aikaa automatisoimalla työnkulkua. Esimerkiksi canvas-materiaaleissa voidaan luoda cut contour -leikkuulinjaohjeen bleedin ympärille automaattisesti.

Kongsberg ja Caldera ovat mukana Fespa Global Print -messuilla omilla osastoilla.

Array
Share: