Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Canonilta uusi PosterArtist-suunnitteluohjelma

14.4.2023 08:45Uutiset » Ohjelmistot
PosterArtist-suunnitteluohjelmalla verkossa tehtyjä töitä voidaan tulostaa mm. Canonin suurkuvatulostimilla. Kuva: Canon.

Canon on lanseerannut uuden version verkossa toimivasta PosterArtist-suunnitteluohjelmastaan. Sen avulla voidaan suunnitella julisteita, bannereita ja kylttejä myös kaksipuoleisina ja personoituina. Niitä voidaan tulostaa monilla erilaisilla Canonin tulostimilla sekä yrityksissä että kotona.

Uusi PosterArtist v1.1 -ohjelma tarjoaa myös uusi malleja, jotka helpottavat esimerkiksi kaupan mainosten, ruokalistojen ja monen muiden pienten painotöiden suunnittelua. Niissä voidaan käyttää myös muuttuvaa dataa tulosteiden personointiin. Käytössä on myös apuohjelma Auto Photo Fix, jonka avulla kuvan värisävy ja kirkkaus voidaan säätää työhön sopivaksi.

Canonin tiedotteen mukaan PosterArtist v1.1 soveltuu sekä yrityskäyttöön että kotikäyttöön. Ohjelmalla tehtyjä töitä voidaan tulostaa monilla Canonin kotitulostimilla, monitoimitulostimilla, imagePress C270-tulostimilla sekä imagePrograf-suurkuvatulostimilla.

Array
Share: