Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Zündilta automaattinen leikkurilinja

20.4.2023 11:28Uutiset » Laitteet
Zündin Q-Line-ratkaisussa kamera tunnistaa leikattavan levyn alta ja ohjaa automaattisesti terien valintaa työhön. Kuva: Zünd.

Zünd on julkistanut automaattisesti toimivan leikkurilinjan, jolla voidaan leikata levyjä vaikka kellon ympäri. Linja on varustettu kameralla, joka tunnistaa levyn QR-koodin. Sillä ohjataan terien käyttöä työssä. Linjalla on myös automaattinen syöttäjä- ja luovuttajarobotti.

Zündin Q-Line-ratkaisussa robotin syöttämä työ kulkee ensin lasisen tason yli. Sen alla on kamera, joka lukee työn QR-koodin, jonka mukaan leikkuri osaa valita terät siihen työhön. Jokainen työ voi olla erilainen, ja tämä Undercam-ominaisuus pitää huolen siitä, että kukin arkki leikataan oikein.

Töiden syötöstä leikkurille ja luovutuksesta huolehtivat BHS180 syöttäjä- ja luovuttajarobotit. Koneen voi jättää yöksi päälle ja se tekee tauotta leikkausta, jos vain lavapaletilla on leikattavia arkkeja. Lavalla voi olla 1,8 metrin korkeudesta leikattavia arkkeja.

Järjestelmä soveltuu erityisesti pakkausten tuotantoon ja teolliseen display-tuotantoon. Järjestelmä on valmistajan mukaan aluksi tarjolla kolmessa eri leikkurikoossa.

Zündin automaattisella leikkurilinjalla käytetään syöttäjä- ja luovuttajarobotteja. Kuva: Zünd.
Array
Share: