Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Zünd esittelee automaattista tuotantoa Fespassa

13.4.2023 10:58Uutiset » Laitteet
Fespa-messuilla on esillä Zündin Robot PortaTable 130, joka on siirrettävä syöttölaite robottikädellä varustettuna. Kuva: Zünd.

Automaatiota ja robotteja käytetään yhä enemmän myös suurkuvatuotannon tehostamisessa. Zünd esittelee Fespa-messuilla uuden, täysin integroidun tuotantojärjestelmän, jonka avulla voidaan tuottaa suurkuvatulosteita lavalta lavalle automaattisesti.

Yhtiö esittelee messuilla myös tuotannon osittaiseen automaation soveltuvia ratkaisuja.

Zündin tiedotteen mukaan yksityiskohtia uudesta automaatioratkaisusta kerrotaan vasta messuilla, joilla automaattista tuotantoa demotaan etäyhteydellä.

Uudet ratkaisut perustuvat digitaalisten leikkuujärjestelmien, älykkäiden ohjelmien ja automaattisen materiaalin käsittelyn yhdistämiseen. Ratkaisujen avulla voidaan automatisoida myös pienemmän yrityksen suurkuvatuotantoa. Tämä merkitsee kustannusten alentumista sekä tuotantoajan pidentymistä.

Messuilla esillä ovat mm.  Zündin PrimeCenter-ohjelmisto töiden valmisteluun ja hallintaan. Zünd Connect -ohjelmistolla puolestaan kerätään tietoa tuotannosta ja analysoidaan sitä.

Live-demoina messuilla nähdään osastolla myös Robot PortaTable 130, joka on siirrettävä syöttölaite robottikädellä varustettuna. Sitä voidaan siirtää leikkurista toiseen tekemään erilaisia tehtäviä.

Array
Share: