Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Xeikonilta uusi edullinen UV-inkjet etikettikone

23.3.2023 17:28Uutiset » Laitteet
Xeikonin Label Discovery Panther UV inkjet -koneella voidaan painaa etikettejä CMYK-väreillä 50 metriä minuutissa. Kuva: Xeikon.

Xeikon tarjoaa nyt uutta kustannustehokasta UV-inkjet-konetta etikettipainamiseen. Koneella voidaan painaa etikettejä CMYK-väreillä 50 metriä minuutissa. Koneen hinta on noin 250 00 euroa. Xeikonin mukaan kone tuottaa voittoa jo kahden tunnin ajolla päivässä.

Uusi kone on nimeltään Label Discovery Panther UV inkjet. Sen painorata on 220 mm. Koneen värit ovat ympäristöystävällisiä Panther LED -värejä. Niiden avulla voidaan säästää kustannuksissa ja energian käytössä.

Xeikonin markkinointijohtaja Filip Weymans sanoi tiedotustilaisuudessa, että markkinoilla näkyy aloitustason koneiden kasvava kysyntä. Toinen trendi on vastuullisiin laiteratkaisuihin kohdistuva kiinnostus. Tällaisista laitteista Weymans nosti esiin elintarviketurvallisuuden täyttäviä pakkauksia painavan uuden Titon-painokoneen. Sillä voidaan tuottaa hyvin kestäviä etikettejä ilman tarvetta laminointiin tai lakkaukseen. Italialainen ACM-yritys on Titonin beta-testaajayritys.

Toinen Xeikonin uutuuskone on Idera, jolla painetaan aaltopahvia vesipohjaisilla väreillä. Ensimmäinen Idera on nyt asennettu amerikkalaisen Tristate-yrityksen ProCorr-yksikköön.

Share: