Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Vanguard-tasotulostin Euroopan markkinoille uudistettuna

23.5.2023 18:09Uutiset » Laitteet
Vanguard VK3220T-HS on valmistajan mukaan uuden sukupolven UV-tulostin, joka toimii intuitiivisesti, ergonomisesti ja optimoidusti koneen käyttäjän kannalta. Kuva: Durst.

Amerikassa suosittu Vanguard-tasotulostin on uudistettu Euroopan markkinoille ja laite lanseerattiin Fespa -messuilla. Vanguard VK3220T-HS on valmistajan mukaan uuden sukupolven UV-tulostin, joka toimii intuitiivisesti, ergonomisesti ja optimoidusti koneen käyttäjän kannalta.

Tasotulostin on suunniteltu ja valmistettu Vanguard Europen tehtaalla Brixenissä italiassa. Tehdas sijaitsee Durstin pääkonttorin vieressä. Durst osti Vanguardin vuonna 2020 ja perusti tehtaan Eurooppaan. Yhdysvalloissa Vanguard valmistaa vuodessa noin 200 suurkuvatulostinta.

Uusi tulostin on mitoiltaan 3200 x 2000 mm. Siinä on kolmessa rivissä neljän pikolitran Kyoceran tulostuspäitä. Niillä päästään 1 800 dpi:n resoluutioon ja tulostusnopeuteen 360 neliömetriä tunnissa. Tulostin on modulaarinen ja sitä voidaan skaalalta suuremmaksi asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Array
Share: