Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Roland DG laajensi tulostinvalikoimaansa

21.2.2023 10:00Uutiset » Laitteet
Rolandin siirtokuvatulostimella voidaan painaa erilaisille kankaille näyttäviä kuvia. Kuva: Roland.

Roland DG on laajentanut huomattavasti suurkuvatulostimien valikoimaansa. TrueVis-tuoteperheeseen on tullut uusia UV-malleja sekä Rolandin ensimmäinen resin-väreillä toimiva tulostin. Roland on lanseerannut myös ensimmäisen Direct-To-Film siirtokuvatulostimensa.

TrueVis-tuotesarja on aiemmin sisältänyt ekoliuotintulostimia. Nyt tarjolla on myös UV-väreillä toimivia leikkaavia tulostimia. Uutta on myös Rolandin ensimmäinen vesipohjaisilla resin-väreillä toimiva tulostin AP-640.

Roland julkisti neljä uutta ekoliuotintulostinta maaliskuussa 2022. Nyt julkistetut uudet tulostimet nostavat TrueVis-tuotesarjan laitemäärään kymmeneen malliin. Tarjolla on kolmea väritekniikkaa: liuotin, UV ja resin. Laitteet toimivat saumattomasti yhdessä Roland DG Connect -ohjelmistolla.

Roland tarjoaa asiakkaille myös TrueVis -valintaopasta, jonka avulla löytyy tuotteisiin sopiva paras laitevaihtoehto.

Rolandin toinen lanseeraus on VersaStudio BN-20D -tekstiilitulostin. Sen on Rolandin ensimmäinen Direct-To-Film siirtokuvatulostin. Kompakti tulostin on suunnattu pienille ja keskisuurille tulostajille, vaatetuotantoon ja startup-yrityksille. Laitteella voidaan painaa siirtokuvan avulla CMYK-värejä ja valkoista väriä kankaalle laadukkaasti.

Rolandin VersaStudio BN-20D -tekstiilitulostin toimii Direct-To-Film -tekniikalla. Kuva: Roland.
Share: