Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Ricohin uusi digikone sopii pakkauksiinkin

20.11.2023 08:33Uutiset » Laitteet
Ricoh Pro C7500 on yhtiön uusin väripainokone. Kuva: Ricoh.

Ricohin uusi digipainokone Pro C7500 sopii ominaisuuksiltaan myös kevyeen pakkaustuotantoon. Laajentunut materiaalivalikoima ja 7 lisäväriä antavat uusia mahdollisuuksia. Docus on aloittanut koneen lanseerauksen Suomessa, ja useita toimituksia on jo sovittu.

Ricoh Pro C7500:ssa on uutuutena elastinen siirtohihna, joka parantaa tukea karkealle tai epätasaisen tekstuuriselle tulostusmateriaalille. Se pystyy käsittelemään monenlaisia painoluokkia 40 ja 470 g/m2 välillä. Kone pystyy tukemaan jopa 1030 mm:n pituisia kaksipuolisia tulostuspituuksia. Tämän tuotekehityksen ansiosta painotalot voivat laajentaa tuotevalikoimaansa esimerkiksi kevyillä pakkauksilla, onnittelukorteilla ja häätuotteilla.

Mahdollisuuksia lisäävät myös 7 lisäväriä, joita voidaan käyttää viidennen väriaseman avulla. Koneen resoluutio on korkea 2400 x 4800 dpi:tä. Tulostusnopeus on maksimissaan 95 sivua minuutissa.

Kone on varustettu Ricohin uudella graafisella käyttöjärjestelmällä ja siinä on Fieryn kanssa kehitetty DFE (Digital Front End).

Docus kertoo tiedotteessaan, että uusi kone on nyt ensiesittelyssä Docus Showroomissa. Asiakasasennukset alkavat marraskuun aikana.

Share: