Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Pienikokoinen tasotulostin Epsonilta

25.1.2024 09:03Uutiset » Laitteet
SC-V1000 on Epsonin ensiaskel pienikokoisten UV-tasotulostinten markkinoille. Kuva: Epson.

Epson on julkistanut perustason A4-koon UV-tasotulostimen, joka on tiedotteen mukaan suunnattu pienille mainostuoteyrityksille. SureColor V1000 on pienikokoinen ja edullinen, ja sillä voi tulostaa lähes kaikille koville pinnoille.

Laite sopii mainostuotteiden ja personoitujen tuotteiden luomiseen.

Epsonin mukaan laite sopii esimerkiksi valokuvaliikkeille, pientuotteiden valmistajille, painotuotteiden verkkokauppiaille ja monenlaisille nähtävyyksille, kuten huvipuistoille.

SC-V1000 perustuu Epsonin palkittuun SureColor-tekniikkaan, ja sillä voi tulostaa suoraan monenlaisille materiaaleille, joiden paksuus on korkeintaan 70 mm. Tällaisia materiaaleja ovat esimerkiksi akryyli, polykarbonaatti, PVC, alumiini, metalli, polyesteri, vaahtomuovi, styreeni, puu ja kivi. Tulostimessa on integroitu mustepakkausjärjestelmä, johon sisältyy kuusi väriä: syaani, magenta, keltainen, musta, valkoinen ja lakka.

Tulostin tuottaa erittäin tarkkoja ja yksityiskohtaisia kuvia, joita on helppo kustomoida. Pienen kokonsa (699 × 699 mm) ansiosta laite mahtuu työtasolle, eikä sen taakse tarvitse jättää tilaa, joten sen voi sijoittaa myös nurkkaan tai seinää vasten.

Array
Share: