Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Neschen uudisti laminaattorivalikoimaansa

20.6.2023 07:59Uutiset » Laitteet
Uusi Neschen EcoLam 1650 on laadukas peruslaminaattori, jossa on portaaton nopeuden säätö sekä lämmitettävä ja paineilmalla laskettava ylälaminointitela. Kuva. Neschen.

Neschen on uudistanut laminaattorivalikoimaansa sekä pienempiä että suurempia tarpeita varten. Uusi Neschen EcoLam 1650 on laadukas peruslaminaattori, jossa on portaaton nopeuden säätö sekä lämmitettävä ja paineilmalla laskettava ylälaminointitela.

EcoLam 1650 soveltuu päivittäiseen työskentelyyn pienen tai aloittavan yrityksen tarpeisiin. Helppokäyttöisellä laminaattorilla viimeistellään levy- ja rullamateriaalit, esimerkiksi mainos-, valokuva- ja taidetulosteet. Laminointileveys on maksimissaan 1 650 mm ja paksuus 40 mm.

Toinen uusi laite on Neschen Coldlam 1650. Se on tiedotteen mukaan helppokäyttöinen, kestävä ja vankkarakenteinen laminaattori, joka soveltuu suurkuvatulosteiden laminointiin ja pohjustukseen useille eri levy-, arkki- ja rullamateriaaleille. Laitteessa on säädettävät paineilma- ja nopeusasetukset, turvakytkin sekä lämmitettävä ylärulla, joka voidaan säätää haluttuun lämpötilaan. Laminointileveys on 1650 mm ja materiaalin maksimipaksuus 40 mm.

Share: