Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Müller Martinilta kolme uutta laitetta viimeistelyyn

25.9.2023 09:50Uutiset » Laitteet
Müller Martinin uusi SigmaLine Compact on kompakti digikirjojen ja esitteiden sidontalaite. Sillä pystytään tekemään blokkeja sekä pehmeäkantisiin että kovakantisiin kirjoihin. Kuva: Müller Martini.

Viimeistelylaitteita valmistava Müller Martini on esitellyt kerralla kolme uutuuslaitetta. Niistä Antaro-nidontalinjasta on eri versiot digituotantoon ja offsettuotantoon. Uusi Sigmaline Compact on kompakti kirjojen ja esitteiden sidontalaite.

Antaro on uusi nidontalaite (perfect binder), joka toimii joko nopeudella 2 000 kierrosta minuutissa tai 4 000 kierrosta minuutissa. Kirjojen sidontakapasiteetti on digiversiossa maksimissaan noin 2 000 kappaletta tunnissa. Jokainen kirja voi olla erilainen kooltaan ja sivumäärältään.

Kolmas uusi laite on Sigmaline Compact, joka on pienempi versio Sigmaline-nitojasta. Se toimii kapeammalla 571 mm linjalla ja pystyy käsittelemään painettuja rullia 200 metriä minuutissa. Linjalla voidaan tuottaa pehmeäkantisia ja kovakantisia kirjoja sekä myös neulottuja (thread sewing) ja satulasidottuja (saddle stitching) painotuotteita.

Share: