Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Mimaki lanseerasi uusia UV-tulostimia

21.9.2023 08:30Uutiset » Laitteet
Uusi UCJV330-160-tulostin on monipuolinen ja nopea laite. Kuva: Mimaki.

Mimaki on tiedotteen mukaan laajentanut suosittuja 100- ja 330-tulostimien laitesarjojaan kahdella uudella laitteella. Toinen uusista tulostimista on nopea print-and-cut-laite UCJV330-160. Toinen tulostin UJV100-160Plus on puolestaan aloitustason laite, jonka energian kulutus on erittäin vähäinen.

UCJV330-160 on erittäin monipuolinen rullatulostin, jonka tuottavuus ja kuvan laatu ovat edelleen parantuneet. Tulostamisen nopeus on nelivärimoodissa 28 neliömetriä tunnissa. Valkoisella tai kirkkaalla värillä nopeus on 18 neliömetriä tunnissa. Valkoinen ja kirkas väri ovat standardina CMYK-värien lisäksi. Niiden avulla voidaan tulostaa laadukkaasti hyvin laajalle materiaalivalikoimalle, myös PVC-vapaille materiaaleille.

Tulostimessa on kehittynyt ääriviivaleikkaus tarrojen, siirtokuvien ja etikettien leikkaukseen. Siirtyminen tulostamisesta leikkaukseen tapahtuu automaattisesti.

Uusi UJV100-160Plus on rullatulostin, joka on suunniteltu käyttämään energiaa mahdollisimman vähän. Sen energian kulutus 0,5 kW on Mimakin mukaan vähemmän kuin puolet markkinoilla olevien ekoliuotintulostimien ja lateksitulostimien energian kulutuksesta.

Tulostin säästää ympäristöä myös värin säästömoodissa, jossa värin kulutus putoaa jopa puoleen ilman että tulosteen väritasapaino heikkenee. Värin vähennyksen määrää on helppo säätää RasterLink7-ohjelmiston avulla.

UJV100-160Plus toimii saumattomasti yhdessä Mimakin CG-AR-sarjan plotterileikkureiden kanssa RasterLink7-ohjelmiston avulla.

Share: