Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Kyoceran tuotantotulostimia lisää Pohjoismaihin

30.8.2023 08:00Uutiset » Laitteet
Kyocera TASKalfa Pro 15000c on vesipohjaisilla väreillä toimiva inkjet-tulostin, jolla on alhainen energian kulutustaso. Tulostusnopeus on 150 A4-sivua minuutissa. Kuva: Visutech.

Japanilainen Kyocera lanseerasi ensimmäisen tuotantotulostimensa Euroopan markkinoille vuonna 2019. Nyt tämä TASKalfa Pro 15000c on saanut lisää jalansijaa painotaloissa. Visutech on viimeksi toimittanut tulostimen ruotsalaiselle Skilltryck-painotalolle. Myös Norjaan on toimitettu lisää Kyoceran tulostimia.

Skilltryckin tuotannossa Kyocera TASKalfa Pro 15000c korvaa kaksi toonerilaitetta. Tiedotteen mukaan yritys saa investoinnilla lisää tuotantokapasiteettia ja vähentää kustannuksiaan. Konesalissa on myös HP Indigo 7600 -digipainokone.

Norjan Bergenissä toimiva Grafisk Digital hankki huhtikuussa Visutechiltä jo toisen TASKalfa Pro 15000c -tulostimen. Aikaisempi laite hankittiin 9 kuukautta aikaisemmin. Tiedotteen mukaan investoinnit perustuvat laitteen alhaisiin sivukustannuksiin, korkeaan laatutasoon ja luotettavuuteen.

Suomeen on viime vuonna toimitettu näitä tulostimia ainakin kaksi yhteen yritykseen. Visutech ei kerro investoinnin tekijää, mutta kyseessä on yksi Pohjoismaiden suurimmista painotaloista.

Array
Share: