Kornitin uusi tekstiilitulostin on entistä vastuullisempi

8.6.2023 11:12Uutiset » Laitteet
Kornitin Presto Max on suunniteltu vaatteiden ja kodin sisustusmateriaalien joustavaan tuotantoon. Kuva: Kornit Digital.

Tekstiilitulostimien valmistaja Kornit Digital esittelee ITMA-messuilla uudistetun Presto Max -tekstiilitulostimen, jossa voidaan käyttää mm. valkoista väriä. Tulostin mahdollistaa tiedotteen mukaan entistä vastuullisemman tekstiilien tuotannon korkealla laatutasolla.

Kornitin Presto Max on single-step-tuotantoratkaisu, joka nostaa tekstiilien on-demand-tulostamisen uudelle tasolle valmistajan mukaan. Laitteen nopeus on 300 neliömetriä tunnissa. Värien peittoa on pystytty vähentämään 25 % samalla kun kuvan laatu on parantunut. Uudet NeoPigment Vivido -pigmenttivärit tarjoavat entistä mustemman mustan ja kirkkaat värit.

Tulostimessa on täysin kuiva, patentoitu yhden linjan tuotantoratkaisu, joka säästää ympäristöä ja mahdollistaa joustavan tuotannon. Messuilla tulostinta esitellään yhdessä yhteistyökumppanien, mm. Zündin kanssa.

Kornit esittelee messuilla myös uusia laitteita suuren mittakaavan muoti- ja urheiluvaatteiden digitaaliseen tuotantoon. Uudet Atlas Max Plus ja Atlas Max Poly -tuotantoratkaisut mahdollistavat 400 vaatteen tuotannon tunnissa.

Share: