Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Inline-leikkaus kiinnostaa digipainajia

13.2.2024 16:18Uutiset » Laitteet
Konica Minoltan AccurioPress -tuotantolinjalla voi olla mm. inline-leikkuri ja vihkotaittaja. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta kertoo, että sen kehittämä inline-puhtaaksileikkaaja on osoittautunut suosituksi laitteeksi. AccurioPress-digipainokoneisiin kehitetty TU-510-laite tuotiin markkinoille vuonna 2021. Sitä on myyty yli 220 painokoneeseen.

Konica Minolta mukaan laite on maailman ainoa inline-puhtaaksileikkaaja. Se kehitettiin säästämään operaattorin aikaa ja vähentämään ihmistyön kustannuksia. Ilman laitetta painotyö on leikattava puhtaaksi offline-laitteella, mikä on oma työvaiheensa.

Laitetta voidaan käyttää kaikissa AccurioPress-digipainokoneissa. Se soveltuu esimerkiksi käyntikorttien, korttien ja flyereiden tuotantoon. Käyntikortteja voidaan tuottaa 231 kappaleen vauhdilla minuutissa. Myös pitkissä arkeissa voidaan käyttää puhtaaksileikkausta ja perforointia.

TU-510 toimii myös IQ-501 Intelligent Quality Care -yksikön kanssa. Näin voidaan varmistaa jokaiselle arkille oikeat värit ja rekisteröinnin tarkkuus.

AccurioPress-koneisiin voi myös liittää mm. Plockmaticin inline-vihkotaittajan. Sen avulla saadaan valmiita vihkoja linjalta, myös vaakavihkoja. Konica Minolta esittelee tällaista kokoonpanoa Sign, Print & Promotion -messuilla maaliskuussa.

Array
Share: