Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

HP laajentaa lateksitulostimien laitesarjaa

20.9.2023 08:57Uutiset » Laitteet
Uudet HP Latex 630 -laitesarjan tulostimet ovat aloitustason tulostimia ja sopivat myös pienille yrityksille. Kuva: HP.

HP on tuonut markkinoille uuden HP Latex 630 -laitesarjan. Tiedotteen mukaan se täydentää lateksitulostimien laitesarjaa ja tuo valkoisen värin tekniikan saataville kaikenkokoisille yrityksille. Uudet neljä tulostinmallia ovat saatavilla heti.

Laitesarjan uutuudet ovat Latex 630 ja Latex 630 W, jossa on valkoisen värin toiminnallisuus. Laitteista löytyvät myös Print & Cut -versiot.

Uusissa tulostimissa on automaattinen töiden syöttöjärjestelmä ja yksinkertainen työnkulku. Kuvan laadun takaa HP Pixel Control -tekniikka, ja uudet tulostuspäät tarjoavat terävämmän pienen tekstin. Koneiden standardinopeus on 14 neliömetriä tunnissa. Pakettiin kuuluu standardina SAi RIP -ohjelmisto.

Uudet tulostimet ovat HP:n mukaan myös ympäristölle ystävällisiä. Vesipohjaiset lateksivärit sisältävät vain vähän kemikaaleja ja hajuja ja ne ovat kartonkikaseteissa, joissa käytetään kierrätyskuitua ja kierrätysmuovia.

HP kertoo myös pilvessä toimivan HP Print OS -palvelun tarjoavat tulostimien käyttäjille etuja. Palveluun on tulossa Design & eCommerce -toiminnallisuus, joka voidaan yhdistää palvelun tarjoajan verkkokauppaan.

Share: