Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Fujifilm tulee digipainokoneiden markkinoille

6.4.2023 09:52Uutiset » Laitteet
Fujifilmin mukaan Revoria on tiedotteen mukaan ollut menestystuote Euroopassa ja lanseerataan nyt myös Britanniassa. Kuva: Fujifilm.

Tooneriväreillä toimivien digipainokoneiden markkinoille on tullut uusi merkittävä kilpailija. Fujifilm lanseeraa nyt Euroopassakin vahvasti uutta arkkisyöttöistä Revoria-digipainokonetta. Koneesta on nyt A4/A3-koon versio ja tulossa on myös B2-koon kone.

Revoria tuli markkinoille kesällä 2021, kun Fujifilmin ja Xeroxin yhteisyhtiö purettiin. Fujifilm on jatkanut koneen kehittämistä uudella brändillä, ja nyt markkinoille tarjotaan mallia Revoria Press PC1120. Sillä voidaan painaa kuudella värillä. CMYK-värien lisäksi voidaan käyttää tehostevärejä kirkas, kulta, hopea, valkoinen ja pinkki joko alla tai päällä. Koneen nopeus on A4-koossa 120 sivua minuutissa ja painoarkin pituus voi olla 1,2 metriä.

Revoriassa on korkea resoluutio 2400 x 2400 dpi. Tarjolla on myös kolme mustavalkoista digipainokonetta. Lisäksi Fujifilm on tuonut markkinoille joukon uusia monitoimilaitteita ApeosPro-brändillä.

Revoriassa käytetään tekoälyä ja automatisointia värinhallintaan sekä laadunvalvontaan. Koneeseen on laaja valikoima inline-viimeistelyratkaisuja. Koneessa voidaan käyttää Fujifilmin ja Fieryn RIP-ohjelmistoa.

Array
Share: