Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Fujifilm lanseerasi digitaalisen joustopakkauskoneen

5.5.2023 14:18Uutiset » Laitteet
Uusi Jet Press FP790 tarjoaa Fujifilmin mukaan korkean tuottavuuden, laajan väriavaruuden ja ympäristöystävällisen painoprosessin. Kuva: Fujifilm.

Fujifilm kertoi Interpack-messuilla uuden Jet Press FP790 -joustopakkauskoneen tulevan kaupallisesti saataville tämän vuoden lopussa. Kone on tiedotteen mukaan uusi vaihtoehto korkealaatuisten joustopakkausten täysin digitaaliseen painamiseen korkealla tuottavuuden tasolla.

Uusi kone lanseerataan nyt Euroopassa, USA:ssa ja Japanissa tehtyjen beta-testien jälkeen. Prototyyppi julkistettiin vuonna 2021. Uudessa koneessa käytetään Fujifilmin omaa mustesuihkutekniikkaa ja se tarjoaa kaikki digitaalisen tuotannon edut. Sillä pystyään tekemään aikaisemmin fleksossa ja syväpainossa tehtyjä korkeatasoisia painotöitä.

Koneen nopeus on 50 metriä minuutissa väreistä riippumatta. Värien kylläisyydessä päästään erittäin korkeaan tasoon, ja koneen resoluutio on 1200 x 1200 dpi:tä. Koneella pystytään painamaan yli 90 % Pantone-väreistä. Värit ovat ympäristöystävällisiä vesipohjaisia värejä.

Array
Share: