Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Fujifilm laajentaa Acuity-tulostimien valikoimaa

12.4.2023 13:42Uutiset » Laitteet
Fujifilmin Acuity Prime L- tasotulostin on esillä Fespa 2023 -messuilla. Kuva: Fujifilm.

Fujifilm esiintyy laajalla yli 500 neliömetrin osastolla Fespa-messuilla toukokuussa. Esillä on kolme markkinoilla jo olevaa Acuity-suurkuvatulostinta sekä neljäs aivan uusi tulostin, joka esitellään messuilla ensi kertaa. Siitä on luvassa tarkempaa tietoa jo ennen messuja.

Viime vuonna yhtiö esitteli Fespa 2022 -messuilla Acuity Prime- tasotulostimen. Nyt sen uudempi L-versio on esillä messuilla. Sitä on toimitettu eurooppalaisille markkinoille. Viime vuonna messuilla esiteltiin myös Acuity Ultra Hybrid LED -tasotulostin, ja sekin on esillä messuilla jälleen. Koneen beta-malli on toimitettu asiakkaalle Britanniaan.

Vuonna 2021 markkinoille tullut Acuity Ultra R2 -tulostin on jo ehtinyt kerätä palkintoja ja valloittaa markkinoita nopeudellaan ja hybridiominaisuuksillaan. Modulaaria laitetta toimitetaan asiakkaille räätälöityinä kokoonpanoina sovellustarpeen mukaisesta.

– Fespa 2023 on meille täydellinen tilaisuus tuoda esiin myyntimenestystämme ja niitä teknisiä parannuksia, joita olemme tehneet nykyiseen mallistoon 12 kuukauden aikana. Voimme myös esitellä aivan uuden tulostimen sekä kertoa lisää yhteistyöstämme laitevalmistaja Barberanin kanssa, sanoo David Burton, Business Director, Fujifilm Wide Format Inkjet Systems.

Array
Share: