Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Epsonilta uusi 17 tuuman valokuvatulostin

21.11.2023 09:55Uutiset » Laitteet
Epsonin uusi 17 tuuman valokuva- ja fineart-tulostin SC-P5300 vahvistaa yhtiön asemaa ammattitason tulostimien markkinoilla. Kuva: Epson.

Epson on julkistanut uuden 17 tuuman valokuva- ja fineart-tulostimen SC-P5300. Tiedotteen mukaan se on suunniteltu ammattivalokuvaajille, jotka haluavat lisätä tuottavuutta tinkimättä laadusta.

Uudessa Epson SC-P5300 ‑tulostimessa yhdistyvät Epsonin SC-P700- ja P900-tulostimien kehittynyt tekniikka sekä Epson SC-P5000-tulostimen joustavuus ja tuotantokapasiteetti.

SC-P5300 on suunnattu ammattivalokuvaajille, fineart-käyttäjille, suunnittelutoimistoille ja valokuvausliikkeille. Micro Piezo ‑tulostuspäätekniikkaa tuottaa poikkeuksellisen yhdenmukaisen ja tarkan kuvanlaadun optimoidulla väriavaruudella. Laite käyttää UltraChrome Pro10 ‑mustetta, jossa perusvärinä on violetti. Tulostimen mustaa vahvistava pinnoitetekniikka ja hiilimustatila tuottavat suurimman mustan tiheyden sekä entistä paremman kontrastin ja värisävyt. Lisäksi se vähentää kiiltävällä paperilla esiintyvää tummumista.

SC-P5300:n lisäominaisuudet parantavat käytettävyyttä ja monipuolisuutta entisestään. Erilaisia tulostusmateriaaleja voidaan syöttää paperikasetin tai integroidun rullapaperiyksikön kautta. Lisäksi tulostimessa on automaattinen leikkuri sekä erilliset MK/PK-kanavat (valokuvamusta/mattamusta), mikä säästää aikaa ja mustetta eri tulostusmateriaaleilla.

Array
Share: