Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Epsonilta DTG-tekstiilitulostin tummille kankaille

12.1.2024 08:00Uutiset » Laitteet
Kompaktin kokonsa ansiosta Epsonin SC-F1000-tulostin sopii myymäläkäyttöön. Kuva: Epson.

Epson on julkaissut tiedotteen mukaan markkinoiden ensimmäisen perustason tekstiilitulostimen, jolla voi tulostaa sekä tummalle että vaalealle kankaalle. SC-F1000 täydentää Epsonin DTG- ja DTF-hybriditulostimien mallistoa.

Se on suunnattu erityisesti harrastajille, jälleenmyyjille ja pienille yrityksille, jotka tarvitsevat kustannustehokkaan ratkaisun kankaalle tulostamiseen.

Tulostus on mahdollista monenlaisille kangastyypeille ja joko vaalealle tai tummalle kankaalle. SC-F1000 toimii joustavasti sekä tekstiili- että siirtokuvatulostimena, ja sillä voi tulostaa monenlaisille kangastyypeille, kuten t-paitoihin, huppareihin, laukkuihin, pusakoihin ja tyynyihin.

SC-F1000 on luokkansa ainoa tulostin, jossa on valkoinen muste tummia kankaita ja siirtokalvoja varten. PrecisionCore Micro TFP -tulostuspää ja suuttimentarkistustekniikka varmistavat erinomaisen laadun ja pysyvyyden.

Kompaktin kokonsa ansiosta SC-F1000 sopii myymäläkäyttöön, ja koska siinä ei ole tuuletinta, sen voi sijoittaa seinää vasten.

– Kysyntä perustason siirtokuvatulostimille on kasvanut merkittävästi viimeisten kolmen vuoden aikana. Uusi tulostimemme tarjoaa harrastajille ja pienille yrityksille hyvin edullisen ja korkealaatuisen vaihtoehdon, jossa on tuottavuutta tehostavia ominaisuuksia, kertoo Epsonilla tekstiilitulostimien myynnistä vastaava Jari Tiihonen.

Array
Share: