Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Epson lanseerasi uuden DTG-tulostimen

11.5.2023 07:48Uutiset » Laitteet
Uusi SureColor SC-F2200 on DTG-tulostin, joka on suunnattu keskisuurille tulostusmäärille. Kuva: Epson.

Epson laajentaa tekstiilitulostimien tarjontaansa uudella tulostimella. Uusi SureColor SC-F2200 on direct-to-garment (DTG) -tulostin, joka on suunnattu keskisuurille tulostusmäärille. Tiedotteen mukaan se on ihanteellinen tulostin startup-yrityksille tai keskisuurille yrityksille, jotka arvostavat joustavuutta ja tarkkuutta sekä nopeaa tuotantoa.

SC-F2200-tulostimen avulla voidaan toteuttaa yksityiskohtaisia ja vaativia painatuksia erilaisille tekstiileille. Tulostin hyödyntää Epsonin kehittynyttä PrecisionCore MicroTFP -tulostuspääteknologiaa, joka mahdollistaa nopeamman tulostuksen ja tietojenkäsittelyn. Tämän ansiosta tuottavuus kasvaa jopa 25 % edeltävään tulostinmalliin verrattuna. Kompaktin muotoilun ja tasaisen yläosan ansiosta tulostin on helppo asentaa myös pienempiin tiloihin. Joustavuutta lisää vielä mukana toimitettu Epsonin GarmentCreator2-ohjelmisto, joka mahdollistaa DTG- ja DTF-tulostamisen sekä parantaa ohuiden viivojen ja pienen tekstin tulostuslaatua.

Tulostin käyttää uusia UltraChrome DG2 -mustepusseja mustekasettien sijaan, ja sen kokonaiskustannukset ovat alhaiset.

– Direct-to-film eli DTF-teknologia tarjoaa uusille ja keskisuurille yrityksille erittäin kustannustehokkaan ja joustavan vaihtoehdon, joka tuottaa erinomaista laatua ja joka voidaan helposti skaalata vastaamaan yrityksen muuttuvia tarpeita, sanoo Epson Suomen suurkuva-, tekstiili- ja valokuvatulostinten myynnistä vastaava Business Account Manager Kenneth Hilapieli.

Uutta tulostinta esitellään Fespa-messuilla, jossa Epsonilla on laaja laite- ja mallivalikoima. Mukana on uusimpia sublimaatio-, DTG-/DTF- sekä signage- (UV, eco-solvent ja resin) tulostustekniikoita. Messuosaston “personointipisteeltä” löytyvät esimerkiksi räätälöidyt t-paidat, valokuvat ja canvas-tulosteet sekä personoidut mukit, muistikirjat, puhelinkotelot, magneetit, lasinaluset ja vesipullot.

Array
Share: