Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Canonin Arizona-tulostimissa uusia tekniikoita

29.5.2023 08:20Uutiset » Laitteet
Canonin uudella PRISMAelevate XL -ohjelmistolla voidaan tuottaa jopa kahden millimetrin korkuisia tehosteita tulosteen pintaan. Kuva: Canon.

Canon esitteli Fespa-messuilla kaksi uutta Arizona-tasotulostinta. Arizona 1300 GTF ja XTF -malleissa käytetään palkittua Flow-tekniikkaa materiaalin käsittelyssä. Tulostimilla voidaan myös tuottaa kohotettuja tehoste-elementtejä käyttämällä Canonin uutta PRISMAelevate XL -ohjelmistoa.

Flow-tekniikkaa nopeuttaa Canonin tiedotteen mukaan materiaalin vaihtamista tulostamisessa, mikä helpottaa lyhyiden sarjojen töiden tekemistä päivän mittaan. Tulostimessa ei ole tyhjiöalueita, ja töissä tarvitaan vähemmän teippausta.

Uusien tulostimien nopeus on jopa 52,8 neliömetriä tunnissa. GTF-mallin painoala on 1,25 x 2,5 metriä ja XTF-mallin 2,5 x 3,08 metriä. Tulostimissa on monia tuottavuutta lisääviä ja ympäristöä säästäviä innovaatiota.

Uudet Arizona-tulostimet toimivat yhdessä PRISMAelevate XL -ohjelmiston kohotettujen erikoistehosteiden tuottamisessa. Ne voivat olla esimerkiksi kohokirjaimia, kohokuvioita ja metalloituja kohopintoja, jotka ovat korkeintaan 2 mm korkuisia. Tällaisten tehosteiden tuottaminen on nyt entistä nopeampaa. Ohjelmistoja voidaan tehdä myös Braille-kirjaimia.

Canonin Arizona 1300 XTF -tulostimessa käytetään Flow-tekniikkaa. Kuva: Canon.
Array
Share: