Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Canonilta uusia posteri- ja valokuvatulostimia

7.2.2024 09:31Uutiset » Laitteet
Canonin ImageProGraf GP-tuotesarja on suunniteltu korkeatasoiseen julistetuotantoon. Kuva: Canon.

Canon on julkistanut kaksi uutta suurkuvatulostimien tuotesarjaa. Toinen niistä on suunnattu korkeatasoiseen julistetuotantoon ja toinen valokuvatulostukseen. Molemmissa sarjoissa käytetään Canonin uutta pigmenttivärisarjaa Lucia Pro II.

Toinen tuotesarja ImageProGraf GP koostuu seitsemää väriä käyttävistä tulostimista, jotka on suunniteltu korkeatasoisten julisteiden tuotantoon. Laitteita on kolmessa koossa 1 524, 1 118 ja 610 mm levyisinä. Suurimmalla laitteella voi tulosta A0-kokoisia julisteita päällystämättömälle paperille 48 sekunnissa.

Toinen sarja ImagePrograf Pro on suunniteltu valokuvien ja taiteen tulostamiseen. Laitteita on saatavissa samoissa kolmessa koossa kuin GP-sarjaa. Laitteet korvaavat Canonin vanhempia ImagePrograf Pro-6100, Pro-4100 ja Pro-2100 malleja.

Molemmissa tuotesarjoissa käytetään uutta Lucia Pro II -värisarjaa. Kuitenkin ImagePrograf Pro -sarjan laitteet kykenevät 12 värikanavansa avulla hyödyntämään täysin uutta mattamusta väriä, jonka avulla saadaan tummempia sävyjä taidepainopaperilla.

Canon esittelee molempia uusia tuotesarjoja Drupa-messuilla toukokuussa. Laitteet ovat kaupallisesti saatavilla jo maaliskuussa.

Array
Share: