Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Canonilta uusi modulaarinen Colorado-tulostin

31.3.2023 11:38Uutiset » Laitteet
Colorado M – sarjan uusin tulokas on modulaarinen 1,6 metrin rullalta rullalle -suurkuvatulostin, jossa on kaksi nopeusluokkaa ja joka mahdollistaa valkoisen musteen käytön. Kuva: Canon.

Canon on lanseerannut uuden Colorado M -suurkuvatulostinsarjan. Se on tiedotteen mukaan ensimmäinen rullalta rullalle -suurkuvatulostinsarja, joka hyödyntää modulaarisia tulostusnopeusluokkia ja materiaalinkäsittelyä. Tulostin mahdollistaa valkoisen värin kattavan käytön tulostustöissä.

Sarjan ensimmäisessä 1,6 metrin rullalta rullalle -tulostimessa on Canon Colorado -sarjan tulostimista tuttu teollisuustasoinen rakenne. Se on mahdollista räätälöidä palveluntarjoajan tarpeiden mukaan, ja helppojen ominaisuuspäivitysten ansiosta sitä voidaan tarvittaessa päivittää myös vastaamaan kasvaviin tulostustuotannon tarpeisiin.

Tulostimien materiaalikäytön joustavuus mahdollistaa voimakkaasti pintakuvioitujen, läpinäkyvien, värillisten, heijastavien ja magneettisten materiaalien tulostamisen helpommin.

M-sarjan Colorado M3- ja M5-tulostimien perusnopeudet ovat 29 ja 40 neliömetriä tunnissa. Suurimmat nopeudet ovat 111 ja 159 neliötä tunnissa. Tulostimien tuotantonopeutta on myös mahdollista vaihtaa joko väliaikaisesti tuotantohuippujen ajaksi tai pysyvästi.

Molemmat tulostimet on helppo päivittää valkoisen musteen käytön mahdollistavalla ominaisuudella M3W- ja M5W-malleiksi. Niillä on myös mahdollista hyödyntää alan johtavaa FLXfinish+ matta/kiiltävä -tulostusteknologiaa CMYK-tulosteiden tuottamista varten.

Uusi valkoinen väri säästää kustannuksia

Canonin lanseeraama uusi valkoinen UVgel-väri laajentaa valmistajan mukaan merkittävästi laitteiden työvalikoimaa. UVgel-värien erityisominaisuudet takaavat tarkan, tasaisen tulostusjäljen ja minimoivat värin menekin sekä syntyvän jätteen määrän. Samalla ne maksimoivat tuottavuuden poistamalla monet valkoisen värin käyttöön yleisesti liittyvistä tuotanto-ongelmista, kuten suuttimien jatkuvan puhdistustarpeen ja laitteiden vikaantumisen.

Uusien laitteiden mukana tulee Canonin PRISMAguide XL, joka on yksinkertainen ja tehokas tulosteiden esivalmisteluun tarkoitettu make ready -ohjelmisto.

Colorado M -sarjan suurkuvatulostimilla on mahdollista käyttää valkoista Canon UVgel-mustetta. Sen avulla voidaan toteuttaa näyttävää ikkunagrafiikkaa. Kuva: Canon.
Array
Share: