Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Canon esitteli tuotantoratkaisuja Fespassa

26.5.2023 08:59Uutiset » Laitteet
Canonin uusi Colorado-tulostin kiinnosti kävijöitä Fespa-messuilla. Kuva: Sign&Print/Claes Nordström.

Canon lanseerasi uuden Colorado-tulostimen M-sarjan jo kuukautta ennen Fespa-messuja. Suurelle yleisö uusi laite oli kuitenkin esillä ensi kertaa, ja kiinnostusta riitti osastolla. Suurin uutinen M-sarjassa on valkoinen väri. Osastolla demottiin myös laitteen soveltuvuutta mm. seinätulosteiden tekoon pitkinä sarjoina.

Canonin Fespa-osastolla Colorado-tulostimia oli neljänä kokoonpanona. Yksi niistä oli julisteiden ja tapettien tuotantoratkaisu. Se oli toteutettu yhteistyössä naapuriosaston Fotoban kanssa. Ratkaisussa tuotetaan suuria määriä tapetteja pakatuiksi rulliksi asti ja toimitusosoitteilla varustettuna. Toinen mielenkiintoinen tuotantoratkaisu oli Sander Groupin kanssa toteutettu magneettikalvojen tuotantolinja.

Colorado M palkittiin EDP-kilpailussa alle 170 cm rullatulostimien sarjassa. Palkinnon perustelujen mukaan optiona oleva valkoinen väri lisää tulostimen käytettävyyttä, ja myös laaja materiaalivalikoima antaa lisää mahdollisuuksia. Fotoba sai sekin palkinnon EDP-kilpailussa. Fotoba XLA170-leikkuri sai kiitosta entistä automaattisemmasta tuotannosta suurkuvatulosteiden leikkaamisessa. Laite on myös liitettävissä useimpiin markkinoilla oleviin tulostinmalleihin.

Array
Share: