Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Bobst tuo lisää automaatiota etikettituotantoon

30.6.2023 09:20Uutiset » Laitteet
Labelexpossa on esillä Bobstin Digital Master 340 etikettipainokone vastustettuna automaattisella AccuCheck-laadunvalvontajärjestelmällä. Kuva: Bobst.

Pakkausalan painolaitteita valmistava Bobst on julkistanut monia uusia painokoneita etikettien ja joustopakkausten tekoon. Yhtiö esittelee Labelexpo-messuilla uusia digi- ja fleksopainamisen innovaatioitaan, joilla etikettien valmistusta voidaan automatisoida ja tehostaa.

Syyskuun Labelexpo-messuilla Bobstin teemana on tiedotteen mukaan etikettituotannon yksinkertaistaminen. Yhtiö esittelee uutta digitaalista, flekso- ja All-in-One tekniikkaa etikettien ja joustopakkausten tekemiseen tehokkaasti sekä vastuullisesti.

EDP-kilpailussa palkittiin Bobstin Digital Master 510 etikettipainokone ja sen automaattinen laadunvalvontajärjestelmä AccuCheck. Labelexpossa esillä on koneen versio 340, jonka nopeus on 100 metriä minuutissa. Koneessa käytetään uusinta UV-inkjet-tekniikkaa, ja laadunvalvonta toimii kokonaan inline täydellä tuotantovauhdilla. Messujen kokoonpanossa on myös flekso-yksikköjä ja hyvin automaattisesti toimiva stanssi.

Toinen mielenkiintoinen Bobstin laite messuilla on Master M6 fleksopainokone, jossa käytetään oneECG-tekniikkaa ja V-Flower painoyksikköjä. Niiden avulla painosylinterien vaihto tapahtuu automaattisesti.

Bobst on julkistanut useita uusia laitteita joustopakkausten tekemiseen sekä ohjelmistoratkaisuja, joilla painotalo voi kytkeä yhteen digitaalisen ja fleksotuotannon. Joustopakkauksien tuotantoon on tulossa kesällä Vision K5 HS metallointilaite, Nova MW laminaattori ja Vision CI fleksopainokone paperin painamiseen.

Array
Share: