Halua blogikirjoittajaksi?

21.9.2015Kirjoittaja: Jarkko Hakola

Tervetuloa Print&Median uuteen blogi-osioon. Päätin itse kirjoittaa blogimme ensimmäisen kirjoituksen, sillä haluan samantien haastaa kaikkia kynäseppoja ja -pirkkoja mukaan blogimme sisällöntuottajiksi. Samalla käytän oivaa tilaisuutta hyväksi ja esittelen hiukan uusia verkkosivujamme.

Print&Median blogeja tullaan julkaisemaan noin kerran kuukaudessa ja tavoitteena on saada mukaan laaja ja laadukas kirjoittajarinki. Jos siis koet, että sinulla on sanottavaa alalle tai sinulla on muuten mielenkiintoisia tarinoita tai havaintoja kerrottavana, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Uusien verkkosivujemme sosiaalisen median jako-ominaisuudet mahdollistavat blogien leviämisen laajalle lukijakunnalle. Blogi ei ole kuitenkaan markkinointikanava, joten pidäthän näppäilysormesi kurissa :).

Muutama sana myös verkkosivu-uudistuksesta. Täytyy sanoa, että nyt tehty sivujemme täysremontti ei ollut mikään pikkuproggis. Huhtikuussa alkanut projekti lähti liikkeelle siitä, että vanhat verkkosivut olivat auttamatta liian vanhanaikaiset. Sivuilta puuttui responsiivisuus, uutisten kommentointi, sosiaalisen median ulottuvuus, digitaalinen lehti, blogi ja sen lisäksi vanhat sivut ja uutiskirjeemme taipuivat huonosti mobiililaitteille. Nyt sivustolta löytyy kaikki edellä mainitut ja niiden lisäksi tuomme sivuille myös mielenkiintoisia ja ajan hammasta kestäviä artikkelipoimintoja vanhoista lehdistä. Uudistus otti aikaa melkein puoli vuotta, mutta kyllä kannatti – toivottavasti myös sinun mielestäsi. Täysin valmista ei yleensä synny koskaan, joten lähetäthän ystävällisesti palautetta, jos jokin asia sivustollamme vaivaa tai puuttuu. Toki sivustoa jatkokehitetään myös oma-aloitteisesti.

Mainostajille olemme myös luoneet uusia mahdollisuuksia. Ensinnäkin bannerikoot ovat nyt mietitty niin, että ne näyttäytyvät hyvässä koossa myös mobiililaitteilla. Banneridisplaynäkyvyyden lisäksi mainosvaihtoehtona on myös verkkoadvertoriaali eli artikkelin muotoon julkaistu mainosjuttu, joka voi sisältää myös videoita. Ensi vuonna tuomme sivustolle myös ilmoittaja-asiakkaillemme suunnatun uuden Estradi-palvelun. Verkkomainonnan vaihtoehtoihin voit tutustua sivuston Mediatiedot-osiossa.

Tervetuloa vielä puolestani uusille verkkosivuillemme. Toivottavasti sivustomme auttaa sinua nyt entistä paremmin pysymään ajan hermossa kiinni.

Share: