Xerox esittelee uusia inkjet-koneita Drupassa

3.3.2016 08:32Uutiset » Laitteet
Xeroxin inkjet-arkkikone Brenva HD.
Xeroxin inkjet-arkkikone Brenva HD.

Xerox esittelee kaksi uutta mustesuihkupainokonetta Drupa-messuilla. B3+-koon Brenva HD on yhtiön ensimmäinen arkki-inkjet. Trivox 2400 on 168 metriä minuutissa painava täysin uusi rullakone.

– Keskitymme laajentamaan inkjet-portfoliotamme lisäämällä vaihtoehtoja ja ominaisuuksia painopalveluiden tarjoajille. Brenva HD:n ja Trivor 2400:n myötä mustesuihkusta tulee entistä saavutettavampaa ja huokeampaa suurelle osalle painopalveluiden tarjoajista, kertoi Robert Stabler, varatoimitusjohtaja ja liiketoimintayksikön johtaja, Global Graphic Communications Business Group, Xerox.

Siirtymistä tooneripohjaisesta painamisesta mustesuihkuun helpottanee esimerkiksi se, että uuden arkkikoneen ohjehinta on alkaen 649 000 dollaria.

Brenva HD -laitteen painopinta-ala on 360 x 520 mm. Xeroxin mukaan laitteessa yhdistyvät inkjetin kustannustehokkuus ja arkkikoneen joustavuus. Laite soveltuu erityisesti pienimuotoisen suoramarkkinoinnin, transaktiotulostuksen ja kirjatuotannon markkinoille.

Trivor 2400 -laite tarjoaa Xeroxin mukaan painotaloille alustan, jota voi kasvattaa tarpeiden lisääntyessä. Laite soveltuu erityisesti kuvastojen, lehtien ja värillisten kirjojen tuotantoon. Laitteeseen tarjotaan uutta Efin kanssa kehitettyä Xerox IJ Print Server powered by Fiery -järjestelmää.

Share: