Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Visutech myymään Kyoceran inkjet-koneita Skandinaviassa

15.11.2021 10:00Uutiset » Toimiala
Kyocera TASKalfa Pro 15000c on vesipohjaisilla väreillä toimiva inkjet-painokone. Kuva: Kyocera.

Kyocera on valinnut ruotsalaisen Visutechin edustamaan inkjetillä toimivia tuotantotulostimiaan. Yhteistyösopimus kattaa Ruotsin, Norjan ja Tanskan. Suomessa näitä digipainokoneita edustaa edelleen Kyocera Document Solutions Finland Oy.

Japanilainen Kyocera tunnetaan mustesuihkutekniikan kehittäjänä. Yrityksen valmistamia tulostuspäitä käytetään muidenkin valmistajien laitteissa. Digipainamiseen Kyocera tarjoaa TASKalfa Pro 15000c -tuotantotulostinta, jota lanseerataan nyt Pohjoismaiden markkinoille.

– Visutech on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten tuotantoratkaisujen toimittajista. Yrityksellä on pitkä kokemus ja suuri tekninen osaaminen. Tämän vuoksi luotamme yritykseen tuotantotulostimien jakelijana Skandinaviassa, sanoo Johan Fensby, Country Manager, Kyocera Document Solutions Nordic.

Visutech tunnetaan HP Indigo -digipainokoneiden jakelijana Pohjoismaissa. Nyt laitevalikoima laajentuu vesipohjaiseen tekniikkaan perustuvalla inkjet-painokoneella.

– Kyoceran inkjet-koneet täydentävät laitevalikoimaamme digitaalisten offsetpainokoneiden rinnalla. Pystymme nyt tarjoamaan suuren volyymin inkjet-tulostamista todella alhaisilla käyttökustannuksilla, sanoo Visutechin toimitusjohtaja Jan-Olof Jungersten.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c soveltuu tiedotteen mukaan optimaalisesti mm. suoramarkkinoinnin, kuvastojen, manuaalien, aikakauslehtien, kirjojen ja kirjekuorien tuotantoon. Koneessa on alhaiset käyttökustannukset ja poikkeuksellisen alhainen energian kulutustaso. Koneen tulostusnopeus on 150 sivua minuutissa. Laitteen kulutustarvikkeet ovat 100 % kierrätettäviä ja vesipohjaisen musteen ominaisuudet mahdollistavat nopean kuivumisen alhaisella lämmöllä.

Suomessa yhteistyön uskotaan edistävän Kyoceran asemaa markkinoilla.

– Tämä on hieno uutinen. Visutech on arvostettu graafisen alan ratkaisutoimittaja, ja tämä kumppanuus vahvistaa Kyoceran mustesuihkulaiteliiketoiminnan asemaa Skandinaviassa. Olemme todella tyytyväisiä tästä syntyneestä sopimuksesta, sanoo inkjet-tuotantolaitteiden myyntipäällikkö Johanna Neiglick.

Kyocera kertoi keväällä 2021 aloittavansa tuotantotulostuslaitteiden myynnin Suomessa.

Array
Share: