Kyocera alkaa toimittaa tuotantotulostuslaitteita Suomessa

16.4.2021 09:26Uutiset » Toimiala
Johanna Neiglick on nimitetty Kyoceran tuotantolaiteliiketoiminnan myyntipäälliköksi Suomessa. Kuva: Kyocera.

Kyocera laajentaa liiketoimintaansa nyt myös Suomessa graafisen teollisuuden tuotantoympäristöihin. Kyocera Document Solutions Finlandin tuotantolaiteliiketoiminnan myyntipäälliköksi on nimitetty Johanna Neiglick 1. huhtikuuta 2021 alkaen.

– Johanna Neiglick on toiminut graafisen teollisuuden laitevalmistajien palveluksessa Suomessa 15 vuoden ajan. Hänen kokemuksensa alan toimijoista sekä laaja osaaminen tuotannon ja ohjelmistojen teknologioista on juuri se mitä uudessa aluevaltauksessa tarvitsemme, toteaa Kyoceran myynti- ja markkinointijohtaja Rauno Liukkonen tiedotteessa.

Kevään aikana Suomessa asennetaan ensimmäinen mustesuihkutekniikkaan perustuva arkkisyöttöinen TASKalfa Pro 15000c -tuotantolaite. Johanna Neiglickin mukaan laitteen tuotannollinen profiili soveltuu tehokkuudeltaan ja kokonaiskustannuksiltaan ihanteellisesti Suomen markkinaan.

– Mustesuihkutekniikka on kehittynyt valtavasti laadussa ja tuottavuudessa myös arkkituotannon puolella ja on selvää, että tämä tuotantotekniikka tulee kustannustehokkuutensa vuoksi yleistymään. TASKalfa Pro 15000c -laite on myös vihreä valinta. Laitteen kulutustarvikkeet ovat 100 % kierrätettäviä ja vesipohjaisen musteen ominaisuudet mahdollistavat nopean kuivumisen alhaisella lämmöllä säästäen merkittävästi tuotannon energian kulutusta esimerkiksi värijauhepohjaiseen teknologiaan verrattuna, toteaa Neiglick.

Kyocera on esillä virtual.drupa 2021-tapahtumassa ensi viikolla 20-23. huhtikuuta.

Share: