Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

PunaMusta Media osti aineistonhallintayhtiö Gredin

30.9.2021 10:41Uutiset » Toimiala
Gredi on tuottanut aineistonhallinnan palveluja jo 20 vuotta. Kuva: Gredi/Linkedin.

PunaMusta Media Oyj on ostanut 30.9.2021 päivätyllä kauppakirjalla digitaaliseen aineiston- ja brändinhallintaan erikoistuneen Gredi Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on tiedotteen mukaan osa PunaMusta Media -konsernin strategiaa, jossa konsernin visiona on tuottaa asiakkaille kokonaisvaltaisia erottuvia ratkaisuja markkinoinnin tarpeisiin.

Gredi on Suomen johtavia digitaalista aineistonhallintaa tarjoavia yrityksiä. Se on kuulunut Sontek-konserniin. Gredi Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli 2,0 miljoonaa euroa, ja sen liiketulos oli 0,2 miljoonaa euroa. Yritys työllisti vuonna 2020 keskimäärin 14 henkilöä.

PunaMusta Media maksaa Gredistä velattomana kauppahintana 4 miljoonaa euroa. Yrityskaupalla ei ole olennaista vaikutusta konsernin lukuihin.

Yrityskauppa vahvistaa PunaMusta Median mukaan merkittävästi konsernin digitaalisten liiketoimintojen kasvua sekä tuo samalla lisää ammattilaisia konsernin palvelukseen. Investoinnin avulla konserni vahvistaa asemaansa asiakkaiden brändiarvon kasvattajana ja mahdollistaa entistä kokonaisvaltaisemman palveluvalikoiman markkinointiprosessin kaikkiin vaiheisiin.

Gredi jatkaa toimintaansa oman yhtiönään ja nykyisellä henkilökunnalla.

– Yhdistynein voimin pääsemme palvelemaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita entistä kattavammalla ratkaisukokoisuudella yhdistämällä yhtiöiden osaamiset yhdeksi kokonaisuudeksi, kertoo Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen.

Graafisen alan suuret yritykset ovat viime vuosina panostaneet digitaaliseen aineistonhallintaan, jota käytetään markkinoinnissa ja viestinnässä yhä enemmän. Lue lisää Print&Median artikkelista tästä aiheesta.

Array
Share: