St Michel Print etsii tuotannonsuunnittelijaa

Mikkeli
28.01.2021|Rekry > Avoimet työpaikat

Työpaikan kuvaus

Länsi-Savo konserniin kuuluva St Michel Print hakee ostamisen ja tuotannonsuunnittelun ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin. Haku on käynnissä nyt.

Länsi-Savo konserni toimii Etelä-Savossa kiinteistö- ja kirjapainoalalla. Mikkelissä sijaitseva kirjapainomme St Michel Print Oy on yksi Euroopan merkittävimmistä ohkopaperille painettujen kirjojen sekä tuoteselosteiden valmistaja. Painamme Timson-offsetrotaatiolla. Sitomossamme on tekniikka kaikkiin yleisimpiin sidosasuihin. Pääosa tuotannostamme menee vientiasiakkaille vuosittain noin 30 eri maahan. Tavoitteenamme on olla halutuin yhteistyökumppani ohkopainopalveluja ostaville asiakkaille päämarkkina-alueillamme Euroopassa.

Haemme nyt ostamisen ja tuotannonsuunnittelun ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin.

Tuotannonsuunnittelijan tehtävässä 

  • optimoit kirjapainon tuotannon karkeakuormituksen asiakastilausten ja hankintojen aikataulujen mukaisesti
  • vastaat töiden ennakkovalmisteluista yhteistyössä tuotantopäällikön kanssa
  • toimit linkkinä asiakaspalvelun ja tuotannon välillä
  • olet aktiivisessa roolissa systemaattisessa tuottavuuden ja kustannuskilpailukyvyn kehittämisessä

Ostamisen tehtävässä

  • vastuullasi on huolehtia tilausten syöttämisestä, hintalistojen päivityksistä, laskujen käsittelystä sekä toimittaja- ja tuotetietojen ylläpidosta toiminnanohjausjärjestelmässä
  • huolehdit, että alihankkijoiden ja materiaalitoimintojen tuotteiden latu ja hinta vastaavat odotuksiamme
  • ostamisen rinnalla kehität yhteistyötä tavaran- ja palveluntoimittajiin kotimaassa ja ulkomailla


Olet hakemamme henkilö,
 mikäli sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Työkokemuksen graafisessa teollisuudessa laskemme sinulle eduksi. Työotteeltasi olet aloitteellinen, sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut, pidät tiimityöskentelystä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi omaat kehityspainoitteisen ajattelutavan, pystyt priorisoimaan oman työsi ja tuottamaan tuloksia paineen alla. Suomen kielen lisäksi hallitset hyvin englannin kielen. Muu kielitaito on eduksi tehtävän hoidossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osana ammattimaista organisaatiota. Saat kattavan perehdytyksen työhösi ja pääset osaksi mukavaa tiimiä, jossa työtä tehdään toisia tukien.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 28.1. klo 12-14 ja 3.2. klo 14-16 välisenä aikana.

St Michel Print Oy
Teollisuuskatu 2, 50100 Mikkeli, Suomi
Pia Pipatti / Eilakaisla
040 7143 492
pia.pipatti@eilakaisla.fi
Hakuaika
28.01.2021 08.02.2021

Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa lukemalla alla oleva teksti ja lähettämällä hakemus alla olevasta napista

Share: