Projektimyyjä opaste- ja toimitilasisustustuotteisiin

Vantaa
05.05.2020|Rekry > Avoimet työpaikat

Työpaikan kuvaus

Espoolainen OM Yhtiöt Oy hakee projektimyyjää opaste- ja toimitilasisustustuotteisiin. Tavoitteena on löytää energinen ja innovatiivinen henkilö tuloshakuiseen projektimyyntiin, joka koostuu pääasiassa uusasiakashankinnasta. 

Hakijalta toivotaan ennen kaikkea intoa ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Tarjoamamme tuotteet ovat räätälöityjä toimitila- ja opasteratkaisuja, jotka tuotetaan asiakkaan toiveiden ja projektisuunnitelmien mukaisesti. Asiakaskuntana ovat rakennusliikkeet, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot sekä kiinteistöjen hallinnoijat.

Tehtävä vaatii intohimoista otetta ja hyödyksi ovat kiinnostus arkkitehtuuriin ja toimitilasisustamiseen. Aiempi tuntemus graafisen alan tuotteista ja tuotannosta ovat etu. Kyky visualisoida kokonaisuuksia sekä rakenne- ja rakennuspiirustusten ymmärtäminen ovat tärkeitä taitoja.

Toimipaikkamme sijaitsee Espoon Juvanmalmilla ja myyntityötä voi hyvin hoitaa kotitoimistolta. Yhtiössä on 23 henkilöä ja toivottaisimme ilomielin mukaan uuden, innokkaan henkilön. Kaikki tuotteet valmistetaan suunnitelmien mukaisesti omassa tuotannossamme. Tuotannossamme on osaava henkilökunta ideoimaan kanssasi tuotesovelluksia asiakkaillemme.

Vuonna 1986 perustettuun Opastemestarit-yritykseen liitettiin vuonna 2015 Grafilo sekä art4u.fi ja virallinen nimemme vaihtui OM Yhtiöiksi. Liiketoiminnassa käytetään nimiä Opastemestarit ja art4u.fi.

Opastemestarit

Opastemestarit on vakiintunut alan toimija. Olemme erikoistuneet vaativienkin kiinteistöjen ulko- ja sisäopasteiden valmistamiseen ja asentamiseen. Olemme valmistaneet opasteet lukuisiin koulurakennuksiin, päiväkoteihin, toimistotorneihin, julkisiin rakennuksiin sekä sairaaloihin.

art4u.fi

art4u.fi on erikoistunut toimitilasisustuksiin. Tuotevalikoimassamme on mm. suurkuvatulosteita, näkösuojakalvoja sekä erilaisia akustiikkalevyratkaisuja. Kuluttajia palvelemme verkkokaupan kautta.

Lisätietoa: opastemestarit.fi ja art4u.fi

Tarjoamme vakituista työpaikkaa, jossa sinulla on paljon kehitysmahdollisuuksia. Mikäli tämä herätti sinussa innostusta päästä mukaan toimintaamme, niin laitathan meille hakemuksen sekä CV:n.

Yhteydenotot: johanna@art4u.fi tai 0405273472.

OM Yhtiöt Oy
Petikontie 16-18, Vantaa, Suomi
Johanna Paganus
0405273472
johanna@art4u.fi 
Hakuaika
05.05.2020 05.06.2020

Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa lukemalla alla oleva teksti ja lähettämällä hakemus alla olevasta napista

Share: