Jatkuva haku: Pakkausalan osaaja

Vantaa
31.03.2021|Rekry > Avoimet työpaikat

Työpaikan kuvaus

Oletko ratkaisuhakuinen pakkausalan myynnin ammattilainen? Kiinnostaako sinua pakkausratkaisujen myynti Suomen markkinassa johtavan eurooppalaisen toimijan palveluksessa? Arvostatko yhteen hiileen puhaltamista?

Antalis Oy on Vantaalla lentokentän läheisyydessä sijaitseva tukkukauppa, joka kuuluu kansainväliseen Antalis-ryhmään. Ydinarvojamme ovat yhteishenki, vaikuttaminen ja luottamus, vastuullisuus sekä muutosmyönteisyys. Tiimihenki on osa DNA:tamme.

Meillä on jatkuva haku pakkausalan osaajille, tärkeimpänä tehtävänä uusien asiakkaiden kontaktointi ja myynnin kasvattaminen.

Sinulla on todennäköisesti vähintään AMK-tasoinen kaupallinen tai teknillinen tutkinto sekä näyttöä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä. Lisäksi sinulla on jo aikaisempaa kokemusta pakkausmateriaalien myymisestä erityisesti verkkokaupoille.

Olet luonteeltasi tavoitteellinen ja periksiantamaton etkä pelkää haasteita. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida omaa tekemistäsi. Olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta. Luotamme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tulokselliseen yhteistyöhön. Sinulla on vahvat neuvottelu-, vaikuttamis- ja viestintätaidot. Osaat hyödyntää tietotekniikkaa sujuvasti työssäsi (Office-ohjelmat, CRM, etäpalaverityökalut esim. TEAMS, SoMe). Sujuvan suomen kielen lisäksi hallitset hyvin myös englannin kielen – myös ruotsin kielen taidosta on tehtävässäsi hyötyä, mutta se ei ole välttämätön.

Muuta tietoa

Aloitus: sopimuksen mukaan
Kesto: vakituinen työsuhde
Työn tyyppi: kokopäiväinen
Lisätietoja: Esa Silvennoinen, myynti- ja markkinointijohtaja, puh. 040 865 9510, esa.silvennoinen@antalis.com
Hakeminen: Lähetä hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoivomuksesi sähköpostiosoitteeseen: hanna.wallenius@antalis.com. Laita viestisi otsikoksi ”Pakkausalan osaaja”

Terveiset tulevalta esimieheltäsi
”Antalis on hieno yhdistelmä paikallista tekemistä ja kansainvälisiä verkostoja. Pakkausratkaisujen myyntitiimimme on vielä paikallisesti pieni, mutta fokuksemme on tulevaisuudessa. Euroopan laajuisesti Antalis on jo johtava pakkausalan tukkuri. Haluatko olla osaltasi mahdollistamassa saman menestystarinan Suomessa? Olisiko tässä sinun mahdollisuutesi tehdä jotain uutta ja haastaa itsesi? Laitathan hakemuksen tulemaan!”
Esa Silvennoinen, Antalis Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopassa johtava papereiden ja pakkausratkaisujen tukkukauppa sekä merkittävä toimija suurkuvatulostusratkaisuissa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät graafiset paperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, digi- ja tulostuspaperit, kirjekuoret, hygienia- ja kattaustuotteet, suurkuvatulostusmateriaalit, -telineet ja -laitteet sekä pakkausmateriaalit ja -ratkaisut. Antalis Oy:n toimipiste sijaitsee Vantaalla ja yrityksen palveluksessa on n. 30 henkilöä. Vuonna 2019 Antalis Oy:n liikevaihto oli 24 milj. euroa. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.

Antalis-ryhmä kuuluu japanilaiseen Kokusai Pulp & Paper -konserniin, joka on johtava papereiden, pakkausratkaisujen ja visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija maailmassa. Antalis on johtava papereiden ja teollisen pakkaamisen tuotteiden ja palvelujen B2B-jakelija Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Sen lisäksi se on toiseksi merkittävin visuaalisen viestinnän ratkaisujen jakelija, jonka maailmanlaajuinen raportoitu myynti vuonna 2019 oli 2,1 mrd euroa. Antaliksen pääkonttori sijaitsee Pariisissa Ranskassa ja se toimii 31 maassa palvellen yli 110.000 asiakasta 4.000 työntekijän voimin ja edistyksellisten verkkokaupparatkaisujen avulla. 103 ympäristövastuullista jakelukeskustamme tarjoavat maailmanluokan palvelua yli 11.000 päivittäisellä toimituksella. Tutustu www.antalis.com.

Antalis Oy
Tahkotie 2, Vantaa, Suomi
Esa Silvennoinen
040 865 9510
esa.silvennoinen@antalis.com
Hakuaika
31.03.2021 04.05.2021

Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa lukemalla alla oleva teksti ja lähettämällä hakemus alla olevasta napista

Share: