Antalis hakee suurkuvamyynnistä innostunutta aluemyyntipäällikköä

Vantaa
05.03.2020|Rekry > Avoimet työpaikat

Työpaikan kuvaus

Oletko asiakkaittesi arvostama huippumyyjä? Motivoivatko myynnin kehittäminen ja uuden tekeminen sinua? Jos vastaat myöntävästi, olet etsimämme henkilö. Me Antaliksessa tarvitsemme nyt sinua kasvavalla ja jatkuvasti kehittyvällä suurkuvatulostamisen liiketoiminta-alueella. Vastavuoroisesti tarjoamme paikallisen työn kansainvälisessä työympäristössä muun myyntitiimin tukemana.

Tehtäviisi kuuluvat suurkuvatulostusratkaisujen myyntitehtävät, nykyisen asiakaskunnan palveleminen sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Siksi edellytämme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta. Työssä menestymistä edesauttaa hyvä englannin kielen taito. Luotamme, että kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tulokselliseen yhteistyöhön. Palkkasi muodostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä bonusjärjestelmästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antalis Oy / Mika Pöllänen, puh. +358 50 5279 481. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatasotoivomuksineen 30.3.2020 mennessä osoitteella: mika.pollanen@antalis.com. Kirjoita otsikoksi ”Suurkuvamyyjä”.

 


 

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään (Euronext Paris: ANTA), joka on Euroopassa johtava papereiden ja pakkausratkaisujen tukkukauppa sekä merkittävä toimija (nro 2) suurkuvatulostusratkaisuissa. Antalis toimii 41 eri maassa 5200 työntekijän voimin ja sen liikevaihto vuonna 2018 oli 2,3 mrd euroa. Suomessa Antalis Oy:n toimipiste sijaitsee Vantaalla ja yrityksen palveluksessa on 30 henkilöä. Vuonna 2018 Antalis Oy:n liikevaihto oli 28,2 milj. euroa.

Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät graafiset paperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, digi- ja tulostuspaperit, kirjekuoret, hygienia- ja kattaustuotteet, suurkuvatulostusmateriaalit, -telineet ja -laitteet sekä pakkausmateriaalit ja -ratkaisut. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.

Antalis Oy
Tahkotie 2, Vantaa, Suomi
Mika Pöllänen
050 5279 481
mika.pollanen@antalis.com
Hakuaika
05.03.2020 31.03.2020

Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa lukemalla alla oleva teksti ja lähettämällä hakemus alla olevasta napista

Share: