Zonecasta Ryobin maahantuoja

6.6.2012 12:18Uutiset » Toimiala

Ryobi-painokoneiden maahantuonti on siirtynyt Zoneca Oy:lle 1.5.2012 alkaen. Sopimus kattaa koneiden myynnin sekä varaosa- ja huoltopalvelut.

– Ryobi sopii hyvin firmamme imagoon ja uskomme, että se täyttää muiden edustuksiemme tapaan korkeaksi asettamamme laatukriteerit. Haluamme tarjota asiakkaille vain parasta, toteaa Zonecan toimitusjohtaja Lauri Mikkola.

Drupassa esiteltiin Ryobin ja Miakoshin yhteistyönä valmistettu B2-formaatin digipainokone (kuvassa), jolle on ladattu suuret odotukset.

– Sarjat lyhenevät jatkuvasti ja tähän kone vastaa loistavasti. Laitteen tarkkuus ja nopeus ovat markkinoiden ehdotonta huippua. Koneen myynti alkaa vuodenvaihteen jälkeen, kertoo Mikkola.

Myös Ryobin 920-sarjan palkitulla LED UV -kuivurilla varustettu painokone on saanut erinomaisen vastaanoton.

– Uskon, että Suomessakin tämä vielä hieman harvinaisempi A1-formaatti löytää uusia kannattajia. Koneen valttina on äärimmilleen hiottu kustannustehokkuus.

Zoneca solmi Drupassa myös Grafcut-merkkisen leikkurin maahantuontisopimuksen.

– Vihdoinkin digitaloille voidaan tarjota laadukasta leikkuria pieneen formaattiin. Isoissa leikkurissa nähdyt ominaisuudet, kuten monipuolinen ohjelmointi ja suomenkielinen kosketusnäyttö ovat nyt saatavilla myös 53 ja 73 cm -leikkureissa, päättää Mikkola.

Share: