XL Speedmaster Kehitykselle

22.4.2010 00:00Uutiset » Toimiala

Huhtikuussa allekirjoitetulla sopimuksella Kehitys uusii 4-väri arkkikapasiteettiaan vaihtamalla yli 10 vuotta palvelleen koneensa Heidelberg Speedmaster XL75-4+LX painokoneeseen. Uusi XL75 istuu loistavasti Kehityksessä olevan Speedmaster CD74 koneen rinnalle.

Heidelberg Speedmaster painokone-tekniikka ja Prinect Presscenter ohjauskeskus, sekä Speedmaster-lakkayksikkö kuivausjärjestelmineen antavat Kehitykselle uusia mahdollisuuksia tarjota asiakkailleen korkealaatuisia painopalveluja erittäin nopealla aikataululla. Investoinnit ja toiminnan kehittäminen, erityisesti nyt vaikeina aikona, ovat erityisen tärkeitä. Vain oikeilla ja ajanmukaisilla laitteilla on mahdollista menestyä markkinoilla.

Kehitys Oy on vuonna 1906 perustettu, porilainen painotalo. Yrityksessä työskentelee 30 kirjapainoalan ammattilaista. Kehitys tarjoaa asiakkailleen painotöitä aina suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen asti.

Kehityksen tuotevalikoimaan sisältyvät asiakaslehdet, esitteet, julisteet, julkaisut, kalenterit ja toimintakertomukset. Eri tuotteille löytyy sopivat painomenetelmät digipainosta arkkioffsetiin ja heatsetrotaatioon.

Share: