XES Oy:lle Epson-edustus ja iso laitekauppa

5.6.2012 01:49Uutiset » Toimiala

Epson Surecolor SC-S30600

X Engineering Systems XES Oy on lisännyt valikoimiinsa Epsonin SureColor-suurkokotulostimet. XES-Epson yhteistyö aloitettiin 1.5. ja ensimmäinen esittelylaite SureColor SC-S30600 on jo asennettu XESin Pohjois-Tapiolan esittelytilaan. Laite on esillä parhaillaan käytävässä XES Open House -tapahtumassa 5.–6.6.

– SureColor-tuoteperhe laajentaa Epsonin suurkokotulostinten tarjontaa uusiin markkinasegmentteihin, joissa XES:llä on vahva asema. Se on myös ammattimaiseksi ja luotettavaksi tunnettu yritys, ja niin ollen Epsonille luonteva valinta yhteistyökumppaniksi. Yhteistyössä XES:in kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaille mainion ratkaisun suurten pintojen tulostamiseen, Jorma Lempinen Epsonilta kertoo.

Epsonin 64-tuuman SureColor-mallisto sisältää 4-värisen SureColor SC-S30600:n; 4/5-värisen SureColor SC-S50600:n ja 8/10-värisen SureColor SC-S70600:n.

Grafilo investoi Zündiin ja Epsoniin

Epson-edustus on kantanut XESsille samantien hedelmää, sillä helsinkiläinen Grafilo Oy investoi ensimmäisenä graafisella alalla uuteen Zünd S3 -viimeistelylaitteistoon sekä Epson SureColor 30600 -tulostimeen.

– Pari vuotta sitten hankittu Suomen ensimmäinen MGI Meteor -painokone on tuonut meille mahdollisuuden tuottaa uusia mielenkiintoisia painotuotteita. Näistä yhä useampi vaatii muotoonleikkausta tai muunlaista viimeistelyä, jotka voidaan toteuttaa uuden sukupolven Zünd S3 -laitteistolla, toteaa Antti Hassinen Grafilolta.

– Epson SureColor 30600 on hiljainen, hajuton ja nopea. Lisäksi Epson-tulostimen valokuvatasoinen tulostuslaatu ja tulosteiden hyvä värinkesto, olivat tärkeitä tekijöitä tämän laitteiston valinnassa.

Uudet laitteistot asennetaan tuotantoon kesäkuun aikana XES Oy:n toimesta.

Share: