Xerox jatkaa johtajuuttaan tulostuksenhallintapalveluiden tarjoajana

5.10.2010 10:46Uutiset » Toimiala

Xerox_logo

Amerikkalaisen tutkimusyhtiö IDC:n uusimman raportin mukaan Xerox on vuoden 2009 liikevaihtoon perustuen maailmanlaajuisten tulostuksenhallinta-palveluiden johtaja. IDC:n (International Data Corporation) raportti, joka analysoi asiakirjojen ulkoistamispalveluiden toimittajia eri osa-alueilla, osoittaa että maailmanlaajuinen tulostuksenhallintapalveluiden liikevaihto vuonna 2009 oli 7,78 miljardia dollaria. Kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli 8,1 prosenttia. Xerox nappasi alan toimijoista suurimman 48,5 prosentin markkinaosuuden.

– Xeroxin mittavan markkinaosuuden voidaan katsoa johtuvan sen pyrkimyksistä laajentaa perinteiset tulostuksenhallintapalvelut koskemaan koko yhtiön eri toimintoja ja mukaan lukien yhtiöiden sisäisen painotuotannon ja liikkuvien työntekijöiden tukemisen, kertoo Michael Orasin, IDC:n tutkimusjohtaja.

IDC:n mukaan tulostuksenhallintapalvelujen avulla erikokoiset yhtiöt pystyvät huomioimaan tulostukseen liittyvät infrastuktuurikulunsa. Hyvin toteutettujen tulostuksenhallintapalveluiden avulla kuluja voidaan karsia jopa 30 prosenttia. Lisäksi voidaan lisätä tuottavuutta, parantaa sisäistä valvontaa ja kasvattaa ympäristöystävällisyyttä.

Xerox tarjosi ensimmäisenä yhtiönä laajan Enterprise Print Service -palvelun (EPS), joka huomioi koko yhtiön tulostusympäristön ja sen eri elementit. Xeroxin toimivista tulostuksenhallintapalveluista hyötyvät erilaiset yhtiöt eri aloilta.

– Yritykset tulevat jatkossakin hakeutumaan Xeroxin tulostuksenhallinta -palveluiden käyttäjiksi, sillä toimituskykymme on vailla vertaa. Olemme sitoutuneita toimittamaan asiakkaillemme kustannussäästöjä ja tuottavuutta, huolimatta yrityksen koosta, maantieteellisestä sijainnista tai tämänhetkisestä tulostuspalveluiden tarjoajasta, sanoo Stephen Cronin, president, Global Document Outsourcing, Xerox.

Äskettäin IDC:n 2010 tulostuksenhallintapalveluiden MarketScape -raportissa ykköseksi noteerattu Xerox on myös hyvässä iskussa hyödyntämään asiakirjojen ulkoistamispalveluiden kasvua osana laajempia liiketoimintaprosessien ulkoistamispalveluitansa. Yhdessä yhtiöön kuuluvan ACS:n kanssa Xerox on nyt maailman johtava yhtiö liiketoimintaprosessien ja asiakirjojen hallinnan saralla.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: