Xerox ja Logica solmivat liiketoimintakaupan

15.5.2012 14:30Uutiset » Toimiala

Xerox ja IT-palveluyritys Logica ovat solmineet liiketoimintakaupasta, jossa Logican tulostustuotanto siirtyy Xeroxille. Sopimuksen myötä Xerox Oy:lle siirtyvät myös Logican massatulostuksen palvelutuotannon 15 henkilöä.

Logican tulostusliiketoimintaan liittyvät tuotanto-, varastonhallinta ja materiaalipalvelut sekä 15 henkilöä siirtyvät Xeroxille 1.6.2012 alkaen. Siirtyvät henkilöt jatkavat Xeroxin palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Logican tulostuspalveluliiketoiminta tuottaa asiakkailleen muun muassa yritys- ja kuluttajalaskujen, palkkalaskelmien sekä vakuutustoimintaan liittyvien materiaalien dokumentit. Kaupan myötä Xerox toimii Logican alihankkijana. Logica vastaa jatkossakin asiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelusta.

– Xerox-kumppanuuden myötä tarjoamme asiakkaillemme monipuolisemmat tulostuspalvelut ja uusia palvelutuotteita muun muassa neliväritulostusta hyödyntäen, kertoo Logican ulkoistuspalveluliiketoiminnan johtaja Leena- Mari Lähteenmaa.

– Kartoitimme markkinoilla useita kumppanivaihtoehtoja. Xerox pystyi tarjoamaan kokonaisliiketaloudellisesti parhaan ratkaisun ja kehittää palvelua asiakastyytyväisyytemme varmistamiseksi. Arvostamme myös siirtyvälle henkilöstömme tarjottavia ura- ja kehittymismahdollisuuksia, summaa Lähteenmaa.

Molemmat osapuolet hyötyvät

Kauppa tuo molemmille osapuolille merkittäviä liiketoimintahyötyjä ja mahdollisuuden keskittyä oman osaamisen kehittämiseen. Xeroxille sopimus mahdollistaa laajemman palveluntuottamisen aluevaltauksen ja tietenkin liikevaihdon kasvun.

– Xerox saa kaupan myötä tulostuspalvelun parhaat asiantuntijat ja osaamisen, jotka voidaan yhdistää innovatiivisiin ja tehokkaisiin tulevaisuuden teknologioihimme. Tämä vahvistaa jo tällä hetkellä laajaa tulostuspalveluidemme tarjontaa ja tuo merkittäviä synergiaetuja liiketoimintaamme, kertoo Xeroxin Pohjoismaiden palveluliiketoiminnan johtaja Lassi Vihersaari.

Logican tavoitteena on palveluiden jatkuva kehittäminen, kilpailukyvyn varmistaminen ja kasvu tulostustoiminnan markkinoilla.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: